tatuhazagi Oluşturma zamanı: Şubat 24, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 24, 2011 Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Bu konuyu doğru yere açıp açmadığımı bilemiyorum. sayın modlar konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Sorumu sormadan önce yaşadım olayı anlatayım ilk önce. Dün akşam konak'tan vapura bindim.( izmirliyim) karşıyaka'ya gidiyordum vapurdayken bir dileğimi yerine getirmesi için dua ettim yüce varlığa, bu konularda hiç tecrübem yoktur.Daha önce hiç böyle birşey denememiştim. Sadece dua ettim. Aradan 5dk. geçmeden vücudumda bir karıncalanma farklı bir enerji olarak tabir edebileceğim birşeyler hissettim ve sol elimde bir karıncalanmayla birlikte bir uyuşma ve enerji karışımı bir şey yoğunlaştı. Bu his vaurdan ininceye kadar devam etti. vapurdan inince Yürürken istediğim şeyi elde etmem için gerekli olan araçlardan birini gördüm.Ama satıcısı etrafta görünmüyordu. Ama çok yoğun bişekilde kolumda enerjiyide hissediyordum. Ben yoluma devam ettim. Bi de daha önce bu tarz bi şeylerle ilgilenmedim.Bugünde kolumdaki uyuşma devam ediyor. Duam kabul olmuş mudur? Dileğimi gerçekleştirebil me imkanım halen var mı? Yoksa o anda mı hemen yapmalıydım. Yani Satıcıyı arayıp bulup alamalı mıydım? Bilen arkadaşlar bana bi yorumda bulunabilir mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2011 öncelikle aramızda hoşgeldin arkadaşım herşey inanç ile mümkün oluyor sen işin yüzde 99'unu sağlamışsın fakat yüzde 1 olan icraat kısmını gerçekleştirememişsin bence bir an önce harekete geçmelisin iyi şanslar dostum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tatuhazagi Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2011 cevap için teşekkürler eğer dileğim gerçekleşirse burdan paylaşırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.