orinafore Oluşturma zamanı: Şubat 24, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 24, 2011 ben bu makine üstünde çalışıyorum...benim gibi bu konuya ilgisi olan arkadaşları bekliyorum....hem beyin fırtınası yapalım hemde duruma göre birlikte çalışırız...rica ederim yazın cocuklar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
orinafore Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2011 hadi beyler kimse yokmu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2011 Similasyonik Dünya'lar derken? Yani bizi fantazik bir Dünya'ya götürecek bir simülatör falan mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Archnight Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2011 similasyon dünyalar makinası dediğiniz sey benim algılamama göre bir oyun tarzı bişey olabilir aynı Matrix filmi gibi sanal dünya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2011 Bu konuya ilgim olabilmesi için öncelikle konuyu bilmem gerek.. Konu ne? Açıklasanız bu neyin nesidir,ne yapmak gerekir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
orinafore Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2011 bir alet ile rüyalarımızı kontrol edebileceğiz...ölüm korkusu olmadan...bu konuda neler düşünüyorsunuz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
orinafore Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2011 bu alet sayesinde 24 saat ayakta gibi olucaz ve can sıkıntısı kalmayacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BaRMaN Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2011 can sıkıntısı kalmayacak ca sıkıntısı kalmazsa, insanlar başka şeyler üzerine gitmez. mutlu kadılığı şeklide yaşar. aramaz yani. canım sıkılıyor öyleyse aramalıyım sıkılmamayı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dutchess Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2011 inception filmindeki aletler gibi birşeymi diyorsun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2011 Matrix ve Inception karışımı bir şey düşünüyorsun herhalde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
orinafore Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2011 evet matrix vre inception karışımı bişey...sizinde fikirlerinize açığım...sizinle msn den de görüşebiliriz...bu çok ciddi bi proje. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dutchess Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2011 bu konuda yeterli donanım, eğitim ve maddi duruma sahipmisin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
orinafore Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2011 henüz değilim ama nasıl yapılabileceğini biliyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2011 Sadece bir fikirden öteye gidemeyecek gibi görünüyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
orinafore Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2011 imkansız diye birşey yoktur...bu yapılabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2011 Olur öyle arada... Bizde ilk okulda pedal gücüyle çalışan uçak yapacaktık arkadaşla. Bütün tenefüs kondisyon yapacağız diye ordan oraya koştururduk... Sonra orta okulda başka bir arkadaşla zaman makinası yapmayı kafaya takmıştık. Tahmin ettiğiniz gibi o zaman Back To The Future çok meşhurdu. Bir akım kapasitörü yapsak işimiz tamam diye kendimizi kandırırken yapabildiğimiz şey pilin iki ucuna kablo takıp ampül aydınlatmadan ileri gidemedi. Hayaller iyidir, hayaller güzeldir... Hayal dediğin insanın bu hayatta yapabilecekleridir. Düşünebildiğimiz herşey uygulanabilir tabii ancak yeterli donanım, eğitim,çok büyük maddi kaynak ve özel kurum/kuruluşlardan veya devletten destek alabildikten sonra. Hayallerini yıkmam istemem ama böyle aletler zaten yapıldı. Uzun süredir varlar ve geliştirilmeyede devam ediliyor. Üstelik bizim Lusid dediğimiz rüyalara yardımcı portatif aletler bile yapıldı. İnternetten kısa bir araştırmayla elde edebilirsiniz. Similasyonik diye bir terim veya kavram yoktur, senin demek istediğin simülasyon sanırım. Sana önerim kafanda böyle birşey varsa önce bir eğitim düzeyini buraya çek. Fizik, Mühendislik, Tıp vb. alanlarda akademik bir eğitim alırsan, bu kadar uğraştıktan sonrada hala böyle birşey yapmak istiyorsan gidip bu milyar dolarlık projelerden birine katılabilirsin. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2011 Aklımı okumuşsun Beautiful sadece ben biraz daha kaba olurdum sanırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2011 valla mümkün değil demiyorum ama çok zor...eğitimini alırsan belki yapabilirsin.....sana bol şans :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2011 önemli olan planlamasına çalıştığın düşüncelerini hangi temel fikir üzerinden destekliyorsun? fikrini paylaşabilirsen arkadaşlarda daha katkı sağlayıcı yorumlarda bulunabilirler. bence önemli olan şey fikirdir! düşüncelerimizi başarıyla uygulayabilmemiz konuya olan ilgi ve adaptemizle ilgilidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BaRMaN Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2011 I-doser, bundan meretden haberin varmı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
orinafore Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2011 yorumlar için teşekkürler ama ben bunu kendim için yapıcam...ticarete dökmek gibi bir niyetim yok...amacım bunu yapmak ve asla vazgeçmem...sizden ricam oluru nedir bunları söylemeniz...olur ama nasıl olur sizden beklediğim hadi bakalım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
orinafore Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2011 sevgili beutiful death bu makineyi nerden alabilirim? nerde satılıyor nasıl alınıyor biliyormusun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2011 "olur ama nasıl olur" sorusunun cevabını buradaki kimsenin bilmediğine inanıyorum. Sorun şu ki daha ilgi uyandıracak bir bilgi bile verememişken kendi yapmak istediğin makineyi adeta bizim yapıp sana anlatmamızı bekliyorsun Elle tutulur mantıklı bilgi vermezsen kimse ilgi duymaz,kimse fikir de yürütemez.. "olur" demekle olmuyor ne yazık ki... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
orinafore Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2011 sevgili paganlaw , elle tutulur bişey yok cünkü benim sordugum zaten bu...ben nasıl yapılacağına dair bi konu açtım...herkezin bir teorisi vardır diye sundum.herkeze sesleniyorum...teorilerinizi verin hep birlikte değerlendirelim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2011 Benim tahminimce beyindeki doğru sinir hücrelerinden doğru noktalara doğru sinyaller gönderilirse yapılabileceğini tahmin ediyorum.Ben şahsen bu fikirle(doğru olduğunu varsayarak yazıyorum) yola çıkıp bir iş yapmanı tavsiye etmem.Eğer yapacaksan bile yetkili bir kişinin koordine etmesi ile yapmanı tavsiye ederim ki zaten diğer yorumlarda bu makinen yapıldığına dair mesajlar mevcut.Bence de temin edebiliyorsan bu makini al derim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.