paganlaw Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2011 Ben elektro gitar çalıyorum. Grup oluşumu dedim ancak ve fakat tekim Eletro gitar,bas gitar ve yahut davul çalan Konya'da bulunan arkadaşlarla beraber metal müzik icra etmek istemekteyim.. Ağırlıklı çaldığım gruplar metallica(ilk 4 albüm),kreator ve slayer.. Grup kurma şartıyla hareket etmiyorum,yan yana çalacak birilerini bulmak asıl derdim.. Umarım çıkar birileri,şimdiden teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
catatonic20 Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2011 bnde grup falan bulma derdindeyim,görüşürsek olabilir aslında birader..dediin tarzlara aşağı yukarı uyarım gitaristim bu arada ve back vokal..msn adresim***********************eyv. Mesaj editlenmiştir.Açıkça msn adresi vermek yasaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2011 catatonic; özel mesaj yoluyla görüşelim o vakit,teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
catatonic20 Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 kardeşş sen numaranı ver de ordan görüşellim olmazsa.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2011 Bende klasik gitar çalıyorum 4 5 senedir fena değil haifif solistlikte var 1 senedirde elimde elektro gitar var elimde ama ben pek sevmedim metal tarzı anadolu rock alıyorum genellikle ritim gitarstim metalikanın ritimlerinide 1 jafta içinde kavrayacağıma eminim ama solo sıfır sevmiyorum soloyu genelde tam tersi olur ama ben farklı olmayı seviyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2016 İlahi catatonic20 ne alem adamdın. 1 Mart'ta üye olmuşsun en son 5 Mart'ta girmişsin, şaka gibi, üstelik metal de dinlemiyordun hayallerimi yıktın. Ankara'da psişik metalci varsa ilanı up'lamak için hortlatıyorum. O eski halimden eser kalmayabilir ama yine de yakınlarda gitar çalan falan vardır neden olmasın daha ölmedik. Not: Böbrek.avi değildir. Metal till death, hell yeah, metal forever, turu tıreş medıl, vs. \m/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.