LadyMorgana Oluşturma zamanı: Şubat 26, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 26, 2011 (düzenlendi) Arkadaşlar sıkılmadan okuyun diye kısaca anlattım. Öncelikle şunu belirteyim yapmak isteyen arkadaşlar yapamazsanız eğer asanızı satın almamanız dah verimli olur kanısındayım. Hem kişisel, hem özel, hemde daha çok enerji verdiğini hissedersiniz böyle yaparsanız ki zaten Türkiyede bunların satıldığı yerlerden haberim yok benim eğer varsa. Bunlarla yıllardır uğraşan Pagan bir Amerikalı kadından aldığım bilgiye göre pozitif enerji hissettiğimiz bir ağaçtan dal almamız daha uygun olurmuş. Ağacın isteyip istemediğinide sormalıymışız. Sanırım bu his ile oluyor. Bu her tür ağaç olabilir. Asanızın ucunu oymalısınız. Oraya size enerji vermesi için kristal, bakır vb. şeyler kullanabilirsiniz. (Bu yapılmalıymış) Beğendiğiniz taşlardanda koyabilirsiniz, uğurlu taşınızda olabilir bu. Fakat çoğunluk kristal kullanmaktadır. Oyuğu taşa göre açın tutkal vs yardımıyla yapıştırın zaten oyuk açtığınız için sağlam olacaktır. Asanıza kendinizce tasarımlar uygulayabilirsiniz. Etrafına ip dolamak vs gibi. Boyamazsanız daha doğal olur. Cila atılabilir. Şekline siz karar vericeksiniz. Genelde shoplardan alınanların enerjisi pek hissedilmez ve özel değildir. Son olarak asanıza isim koyarsanız onu daha özel kılarsınız. Şubat 27, 2011 LadyMorgana tarafından düzenlendi 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 Her tür ağaç olamaz (kişisel görüşümdür) kişiye uygun ağaç veya ; Yanlış hatırlamıyor isem 3 yaşını geçmemiş bir söğüt ağacıdan 30 ile 50 cm arasında sana kalmış uzunluk - bir dal kesiyorsun.Ve buna karşılık kendi kanından kestğin yere sürüyorsun. Ve bir ay boyunca o ağacı suluyorsun her gün. Tabiki kanı sürerken de kendine uygun cümlelerle ağaca teşekkürlerini sunuyor - kutsuyorsun. Daha sonra bu dalı 30 gün süre ile ormanda emin bir yere bırakıyorsun.Her gece uygun olan saatte (takribi 1 ila 3 arası) çemberini açıp asana enerji yükleme çalışması yapıyorsun. 30 günün sonunda da asan hazır oluyor. Ha tabiki 30 gün boyunca da her enerji yükleme çalışmanda kendi mantralarınla-sözcüklerinle bu enerji yükleme işlemini yapıyorsun. Tütsüler vs... ile. Bunlar da sitede bulunan ilgili başlıklar : http://www.gnoxis.com/asa-yapimi-ve-guclendirme-23266.html http://www.gnoxis.com/sihirli-asa-ve-kilic-35426.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 Benim bildiğime göreyse asa yapmak için ağaçtan dal koparılmaz. Örneğin senden kolunu kesip kullanmam için izin istesem doğru bir şey olur mu? Kendiliğinden kopmuş dallarla yapılmalı.. Bir de 30-50 cm değil de yerden çeneye kadar bir boyda olur diye biliyorum ama tabi kişiye göre değişebilir ancak druidlerin asaları yerden çeneye kadardır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LadyMorgana Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 Benim bildiğime göreyse asa yapmak için ağaçtan dal koparılmaz. Örneğin senden kolunu kesip kullanmam için izin istesem doğru bir şey olur mu? Kendiliğinden kopmuş dallarla yapılmalı.. Bir de 30-50 cm değil de yerden çeneye kadar bir boyda olur diye biliyorum ama tabi kişiye göre değişebilir ancak druidlerin asaları yerden çeneye kadardır.. Ağaçtan dal koparılma kısmı banada pek mantıklı gelmemişti ama zaten ağacın isteyip istememesinide göz önünde bulunduruyormuşuz. Bende bu bilgiyi Amerikalı Pagan bir bayandan aldım. Herkes farklı bir asa yapımı uyguluyor hangisini yapmalı hangisini yapmamalı bilemedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LadyMorgana Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 Her tür ağaç olamaz (kişisel görüşümdür) kişiye uygun ağaç veya ; Yanlış hatırlamıyor isem 3 yaşını geçmemiş bir söğüt ağacıdan 30 ile 50 cm arasında sana kalmış uzunluk - bir dal kesiyorsun.Ve buna karşılık kendi kanından kestğin yere sürüyorsun. Ve bir ay boyunca o ağacı suluyorsun her gün. Tabiki kanı sürerken de kendine uygun cümlelerle ağaca teşekkürlerini sunuyor - kutsuyorsun. Daha sonra bu dalı 30 gün süre ile ormanda emin bir yere bırakıyorsun.Her gece uygun olan saatte (takribi 1 ila 3 arası) çemberini açıp asana enerji yükleme çalışması yapıyorsun. 30 günün sonunda da asan hazır oluyor. Ha tabiki 30 gün boyunca da her enerji yükleme çalışmanda kendi mantralarınla-sözcüklerinle bu enerji yükleme işlemini yapıyorsun. Tütsüler vs... ile. Bunlar da sitede bulunan ilgili başlıklar : http://www.gnoxis.com/asa-yapimi-ve-guclendirme-23266.html http://www.gnoxis.com/sihirli-asa-ve-kilic-35426.html Bilgi için teşekkür ediyorum ama beni biraz zorlar o yöntem doğrusu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 Bilgi için teşekkür ediyorum ama beni biraz zorlar o yöntem doğrusu Ben mecbur kalmadıkça sadece sağ-el ve Süleyman'ın yöntemlerinin harici yöntem kullanmam. Doğal olarak biraz meşakatli oluyor bu yollar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mewtwo Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 Elinize Sağlıkta Boynuzsuz Geyikler Sencede Cok Zahmetli Değilmi Dediğin Altı Üstü Asa Peki Ne İşe Yarıyacak Bu Asa ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 Öncelikle yazım kurallarına elinden geldiğince dikkat et. Sonrası ise altı üstü bir asa ise salla gitsin niye uğraşasın Davetler olsun , büyüler olsun vs...... odaklanmada ve enerjiyi bir noktada toplamanda yardımı olur.Bu sadece bir örnek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 Benim bildiğime göreyse asa yapmak için ağaçtan dal koparılmaz. Örneğin senden kolunu kesip kullanmam için izin istesem doğru bir şey olur mu? Kendiliğinden kopmuş dallarla yapılmalı.. Bir de 30-50 cm değil de yerden çeneye kadar bir boyda olur diye biliyorum ama tabi kişiye göre değişebilir ancak druidlerin asaları yerden çeneye kadardır.. bu konuda paganlaw arkadaşa katılıyorum...onun bizi bulması daha doğru olur diye düşünüyorum.... (greenpeace) :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mewtwo Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 peki :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReNeGaDe Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2011 Çok yararlı bir bilgi. Elinize sağlık. Bu arada amerikali pagan kadının hakkınıda yememek lazım tabi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LadyMorgana Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2011 Çok yararlı bir bilgi. Elinize sağlık. Bu arada amerikali pagan kadının hakkınıda yememek lazım tabi. Çok teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReNeGaDe Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2011 Merak ettiğim bişey var. Siz asa yaptınız mı? Ya da bu sitede asa yapıp kullanan oldu mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2011 Merak ettiğim bişey var. Siz asa yaptınız mı? Ya da bu sitede asa yapıp kullanan oldu mu? Ben bahsettiğim şekilde yaptım ve uzun süre kullandım kaybolana kadar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReNeGaDe Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2011 Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semyaza Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2011 Merak ettiğim bişey var. Siz asa yaptınız mı? Ya da bu sitede asa yapıp kullanan oldu mu? Daha önce sögüt agacı ıle yapıldıgını hiç duymamıştım. Ben kendi asamı fındık agacının dalından yaptım. Yalnız merkür günü olan çarşamba ve merkür saatinde bu ağaçtan dal kestim.Kullanacagın bıçak da daha öncesinde hiçbir amaç için kullanılmamış bir bıçak olmalı ve özellikle kan görmemeli. Sonrasında asayı güçlendirmek için uzerine Tetragrammaton'dan başlayarak özel isimleri yazabilirsin. Ama asanın uzerine düzgün yazmak zor oldugu için,ben kurdele üzerine yazdım önce ve kutsayarak asaya sardım. Bu daha klasik grimoire yöntemi. Biraz daha mesakatli ama. Hepsinden önce merkür saatini gün dogumuna göre hesaplamak gerekiyor. Kendini yakın hissettigin yöntemi kullanırsın:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
10urteker Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 mrblar, yenyim ve ypmak istyorm. yardmcı olrsanız cok sevnrim. ilk adım olarak nerden başlamalyım ? ve güçlendrme nasıl ypablrm ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 bu ağaç seçimi konusunda kesinlikle kişinin kendini doğaya bırakması taraftarıyım. Eğer genel olarak gezegensel bir asaya ihtiyacınız varsa tabi ki bu durumda gerekli ritüelistik yöntemler, doğru ağaç seçimi önemlidir. Ama özellikle cadılık yolunda yürüyorsanız, doğanın size en uygun asayı sunacağını içsel olarak bilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken kendinizi niyetlenerek doğa ananın kucağına atmaktır, sizi hazır bir şekilde bir asa (hatta bazen ağaca dayatılmış bir şekilde) bekliyor olacaktır ve ilk gördüğünüz anda asanın enerjisini iliklerinizde hissedeceksinizidir. Bende sitede paylaşılan başka bir kaynağı göstereyim; http://www.gnoxis.com/asalarin-sirlari-42365.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valakar Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Öncelikle konuyu acan arkadas ve bilgilerini paylaşan diğerlerine teşekkr ederim Ben wiccan inancına yada şamanistik bir eğitime mensup değilim fakat elimde 20 25 cm arasında liseye gittiğim bir zamanda yolda arkadaslarla sakalasırken birnin bana fırlattıgı dal parçası ile karsılandım Ağacının meşe oldugunu biliyorum cünkü yürüdüğümüz yolda sadec meşe agaçları vardı. Dal parçasını bana attıgında ben geri atmak için elime aldım fakat atasım gelmedi. Sırt cantama koydum bende ve yaklasık bir ay kadar sırt cantamda gezdi o bnm ve öss dolayısıyla sırt cantam hep ynımdadı ve dal parçasıda tabii. sonra sında ise dalın bi kısmını yakarak kararttım ve üstüne istediğim bi kaç sözcüğü kazıdım. Sonucunda sanırım cok bi şeyde kullanmasamda bnmde bi asam oldu. Ben asayı sadece bir dileğimi dilerken yanımda bulunduruyorum ve o yanımda iken biraz daha güvenli hissediyorum Bence herkesin asasını yapması ve onnla baglanması farklı olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 Ben bahsettiğim şekilde yaptım ve uzun süre kullandım kaybolana kadar. kaybettiğinde ne hissettin ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
forcest Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 ben bu konuda çok kararlıyım yazdığınızı okudum güzel buldum ama gerçek bir sihirli asa luor mu ve olsa bile hangi büyüler yapabiliriz harry potter filmindeki büyülerin hepsini ezbereyim acaba onlar işe yararmı? cevabınızı bekliyorum teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 Böyle bir şeyin gerçekten mümkün olabileceğine inanıyormusun ? Çok fazla film izliyorsun herhalde..Bu Asa hiçte öyle düşündüğün gibi Harry Potterdaki gibi birşey değil.Merak ediyorsan arkadaşlar asalarla ilgili başlıklar paylaşmış inceleyip hiçte hayal ettiğin gibi bir şey olmadığını öğrenebilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mukpeor Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 asa için neden ağaç kullanılır ki? bir kere ağaç iletken bile değildir, bunun yerine enerjileri daha iyi iletebilen hatta güçlendirebilen iletken maddeler olsa daha mantıklı olmaz mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MaiaLs Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Asamın ucunda kullanıcağım taşımı tuzlu suda ve dolunay altında 1 gece kutsasam bir yararı olur mu acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LordiMania Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 @mukpeor Yıllardan beri bu yöntemle yapılmış; hem bir elektrik iletimi söz konusu değil. @MaiaLs Kesinlikle. Böylece hem negatif enerjilerden arındırmış, hem de onu kutsayarak enerji yüklemiş olursun. Bunun yapılması gerekli zaten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.