bjarki Oluşturma zamanı: Şubat 28, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 28, 2011 En çok neyini özledim biliyor musun? Hani sana en çok ihtiyacım olduğu anda, gelip elimden tutar, beni öperdin ya o pamuk dudaklarınla... İşte o olduğun anılarımı özledim herşeyim... Bu kadar kolay mıydı beni bırakmak... Hani derdin ya şakasına "İstesem seni peşimde istediğim yere götürürüm", neden götürmedin beni cennetine.. Neden yavaşlattığımız zamanda koşmak zorunda kaldık.. Neden son kes fısıldadın kulağıma, baktın o soluk gözlerle ve dedin bana, " Burak, mutlu ol."... Nasıl düşünemedin verdiğimiz sözleri... Ben sana senden çok söz vermiştim, tatile çıkacaktık... Beni ikna etmiştin biletleri sen alcaktın... Hani bütün insanlar bizim aşkımıza imrencekti... Bana mutsuz bir hayatın yanında bir o kadar da ikimizin hayallerinin dolu olduğu bir dünya bıraktın... 2 senedir taşıyamıyorum bunu.. Sana ihtiyacım var... Seni hala seviyorum eğer oralardan biryerden beni duyuyorsan bil ki gerçekten seni seviyorum.. Hep seveceğim tıpkı senin yapacağın gibi... Hayatımın tek gerçeği... Beni bekle orada olur mu... Zeynep Göçmen (12.11.1992 - 28.02.2009) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.