LadyMorgana Oluşturma zamanı: Mart 1, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 1, 2011 When You Learn to Believe.. I see you there Why can’t you see me ? I’m standing right here Amongst the mist and the trees.. I speak out to you With my voice, that’s so fair But you keep on walking Like your deaf, or don’t care! You’ve noticed the flowers And the beauty of the sky.. So why won’t you notice This little being that flies? Because I am... so small And unseen by man Doesn’t mean I’m not here Dwelling on this land. I see you there Why can’t you see me? Maybe one day; When you learn to BELIEVE... Türkçesi Seni orada görebiliyorum Sen neden beni göremiyorsun? Tam burada duruyorum Sislerin ve ağaçların arasında.. Sana doğru konuşuyorum Sesimle, çok açık.. Ama yürümeye devam ediyorsun Duymamış gibi, ya da takmamış! Çiçekleri farkediyorsun Ve gökyüzünün güzelliğini.. Peki neden fark etmiyorsun, Uçuşmakta olan bu küçük varlığı? Çünkü benim.. küçücük olmam İnsanlar tarafından görülemeyecek kadar.. Burda olmadığım anlamına gelmez, Yaşarım ben de bu diyarda.. Seni orada görebiliyorum Sen neden beni göremiyorsun? Belki günün birinde; Öğrendiğinde İNANMAYI... * * * * * * To Catch A Fairy.. To catch a fairy You must closely listen, For you cannot see them unless Their little wings glisten. They hide in bushes And dance under the moon And if your lucky They might grant you a boon. When the air is thick And the night is eerie, They prance around And are often cheery. So whether or not You actually achieve, To catch a fairy You have to believe.. Türkçesi Bir peri yakalamak için Çok iyi bir şekilde dinlemelisin, Onları göremezsin, Küçük kanatları parıldamadıkça. Çalıların içinde saklanırlar Ve ayışığı altında dans ederler Ve eğer şanslı isen Sana bir iyilik bağışlayabilirler.. Hava sisli olduğunda Ve gece ürkütücüyken.. Onlar etrafta hoplayıp zıplar Ve çoğunlukla neşelidirler.. Tam anlamıyla başarmış Olsan da olmasan da, Bir peri yakalamak için İnanmak zorundasın.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2011 gothic sanatının güzel örneklerinden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LadyMorgana Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2011 Evet. Böyle güzel şiirlere rastlarsam çevirmeye devam edicem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.