oscarx Oluşturma zamanı: Mart 3, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 3, 2011 (düzenlendi) Her Gece Saat 2 den sonra ezan sesine benzer bir ses duyuyorum.3-4 saat boyunca devam ediyor ezanın duyulabileceği odaya geçtiğimde ise öyle bir ses yok.Geliyorum daha duymuyorum 5 dakika sonra tekrar başlıyor bilinç altımda birşey mi var diyorum.Kendime müzik sesleri hayal ediyorum yine ezan sesi geliyor.Tamam kötü birşey değil ezan duymak ama niye böyle olmayan sesi duymak ? Mart 3, 2011 oscarx tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2011 keşke olayı biraz daha düzenli anlatsaydın da daha iyi bir yorum yapabilseydik? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BaRMaN Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2011 imana gel diyor iç sesin çıkıp bir camiye uğra belki cevap verebilecek birileri çıkar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oscarx Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 gecenin 2 sinde ne imanı cami kapalı olur .d Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Horus Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 sen seçilmiş kişisin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 Olabilir, ben de yağmur sesi falan duyarım bazen yağmur yağmamasına rağmen. Kafanı takma kendiliğinden geçer. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oscarx Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2011 güzel seçildiğimi bilmek güzel ikramiye mi vurdu yoksa seni seçtim pikaçu cinsinden bişemi kafaya takmıyorum belki bir psikiyatris vardır piskolojim bozuk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2011 güzel seçildiğimi bilmek güzel ikramiye mi vurdu yoksa seni seçtim pikaçu cinsinden bişemi Bence seçilmek dalga geçilecek bir konu diyil. Herşeyi buna bağdaştırmakta çok yanlış bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Katherina Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2011 Dalga geçilcek birşey değil ama o kadarda abartılacak bir konu olduğunu düşünmüyorum. Seçilmiş kişi falan. :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2011 bi ara aynı sesi bende duyuyodum gecenin bi saati. gerçi ben korkudan kımıldayamıyodum biyere.. ama geçti sorun yok 3 kulhuvallah bi elhem iş tmmdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oscarx Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 yahu yukardaki arkadaş sen seçilmiş kişisin dedi siz bana saldırıyorsunuz nerde adalet Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 bu 6 sene once banada oluyordu ustelık bende sabah ezanı baslamadan 1 dkka once gozlerımı cat dıye acıyordum uykudan uyanıyodum sabah ezanı urkutucu geldığı için bana rahatsız oluyordum baya surdu bu ama gectı yanı senınde bu sekılde olabılır tam bılmıyorum.ama cok dusunmemeye calıs. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sosyopat Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2011 Banada buna benzer birşey olmuştu aslında geceleri uyuyamıyordum sabaha kadar sinek vızıltısı duyuyordun delircek gibi oluyordum . Birde psikologlarla birebir görüşmemde yasak heyet olmadan delirdim resmen . Bu neden oluyor bilen varmı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Sabah ezanı ya da ezan paranormal bir şey değil. Psikolojik şartlanmadan ibaret. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2011 Aynı şeyin biraz daha farklısı bende oluyor . Müziğin sesini çok açtığımda kapı yada telefon sesi geliyor ama kısıp bakıyorum hiçbirşey yok..her müzik sesi yükseldiği an böyle olur .Eğer evdeysem sesler gelir ama eğer dışarıdaysam sesler yitip gider müziği duymadığım anlamadığım bile olur(son sesteyken?!). Ve son bir kaç aydır kulağımda hiç bitmeyen bir çınlama var (doktorluk birşey değil ) herşeyin bir anlamıda olması gerekmez tabi ama aman neyse..konuyu açan arkadaşım sebebini öğrenirsen yaz lütfen ve dip not; psikolojik olduğuna katılmıyorum ben..Saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melekim Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2011 bir aralar bende her gece aynı saatte kalkıp camdan baktıgımda uçağa benzer yanıp sönen ışıklarla havada uçan cisim görüyordum arkadaşlara anlattım ve büyüsü bozuldu artık uğramıyorlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 bir aralar bende her gece aynı saatte kalkıp camdan baktıgımda uçağa benzer yanıp sönen ışıklarla havada uçan cisim görüyordum arkadaşlara anlattım ve büyüsü bozuldu artık uğramıyorlar Uçak olmasın gördüğün Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adamKadmon Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Saatte hata var kardeşim 02:00 değil 03:30 olacak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.