mksubzero349 Oluşturma zamanı: Mart 4, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 4, 2011 http://veteknoloji.com/resimler/haberler/20110304085849_ufo1.jpg UFO'nun Dünyaya iniş anı kayıt altında. Brezilya'nın Sao Paulo kentinde gökyüzünde kimliği belirlenemeyen bir cisim görüldü. Fincan tabağı şeklindeki cismin gri renkte olduğu dikkat çekiyor. UFO gökyüzünde belirdiği sırada karayolunda ilerleyen bir şoför tarafından kayda alınan videoda, cisim yaklaşık bir dakika boyunca gökyüzünde hareket ettikten sonra ortadan kayboluyor. UFO, inişe geçmeden önce kısa bir süre bir bulutun arkasında saklanıyor. Daha sonra bir ışık patlaması ile ışıklı bir görüntüye dönüşen UFO hızla yere iniyor. Brezilya TV kanallarından G1'de yayınlanan görüntülerin çekildiği sırada herhangi bir sismik aktivitenin rapor edilmediği bildirildi. Bu ilginç videoyu aşağıda izleyebilirsiniz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 inşallah doğrudurda şu uzaylılarla bi tanışırız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 Neden ışık patlamalarıyla inerler bir türlü anlamam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0warlock0 Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 Videoyu çekenler acaba daha sonra ufonun indiği yere gitmişler midir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 İniyor mu yoksa ufuk çizgisine doğru hareket mi ediyor tam anlayamadım. Bize teknolojilerini gösterdikleri gerçek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 heryerde bu video kol geziyor haberin doğruluk payı yüksek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 Buradan biraz Türkçeye çevrilmiş videoya erişebilirsiniz. Aşağıda ise orjinal video mevcut. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CashMon3y Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 İnsallah gerçektir de artık tanışalım sunlarla . çok merak ediyorum bizim dünyamızda ne arıyolar yada tatil yapmak için uygun olduğu içinmi uğruyolar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 2011'de artık cidden görünmeleri arttı. Özellikle Kudüs olayı çok ilginçtir. Bazı kişiler İsrail veya Amerikanın teknolojisi dediler ufonun bulunduğu konumdan dolayı. Ama Kudüs değil Eyfel kulesi de olabilirdi. Ama bu gibi yerler insanlar için herşey demektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 2011'de bu görünmelerin önemli derecede artacağını biri söylemişti, tam hatırlamıyorum ismini.. Biraz daha bekleyelim, bakalım daha neler olacak... Ashtar_Sheran, Türkçe video için teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2011 ben o adamın yerind eolsam oraya dogru depar atardımD: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2011 Arabadakiler ufonun orda olduğunu nerden biliyorlardı da durup videoya aldılar? İlk zoom yaptıklarında bulutların içindeydi ve gözükmüyordu, doalyısıyla arabada ilerlerken görüp inmiş olamazlar. Ayrıca o ışık saçma olayı bana fake gibi geldi. Gayet basit programlarla bilgisayar ortamında yapılabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Arabadakiler ufonun orda olduğunu nerden biliyorlardı da durup videoya aldılar? İlk zoom yaptıklarında bulutların içindeydi ve gözükmüyordu, doalyısıyla arabada ilerlerken görüp inmiş olamazlar. Ayrıca o ışık saçma olayı bana fake gibi geldi. Gayet basit programlarla bilgisayar ortamında yapılabilir. bana da fake gibi geldi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 yok artık cidden iyi paylaşımdı teşekkürler... bende anlayamadım ufuk çizgisinemi gidiyor yada iniyor ama gerçek gibi geldi bana çünki önünden arabalar falanda geçiyor profesyonelce hazırlanmış bi videoda olabilir bilinmez ama bana gerçek gibi geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burrc Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Abi yok artık :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Poscin Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Bu tür Olaylar Benim ilgimi çok çekiyor Biraz araştırma yapıcam yapıyorum zaten bulduklarımı paylaşacağım burda... şu 2012 olayı diyorlar bakalım ne olcak 2012 heycanla Bekliyoruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Poscin Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 bana da fake gibi geldi.. ewet birazda öyle duruyor ama biraz araştırmalardan sonra doğrılupu kanıtlanır bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dxwr Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 çok gerçeksi gerçekten hatta gerçek sanrım ama bazı insanlar ilgi çekmek içinde böyle şeyler yapıyorlar ama bunda montaj falan yok sanrm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sporex Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2012 Biz onlara yaklaştıkça varlıklarını kabullenip onlarla ilgili birşeyler yapmaya başladıkça zaten bize yaptıkları ziyaretler artacaktır. Onların bizim gelişmelerimizi takip ettiklerine ve yeterince güçlendiğimiz zamanda bize yapacakları ziyaretlerin artık sürekli olmasına inananlardanım. Onlar çok büyük teknolojik güce sahip ancak onları anlamak için bizimde güçlenmemiz gerekli... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2012 Beyler Yanliş Anlamayin Ama Şunu Belirtmek İstiyorum Video Kayitlarinin Ve Foto Larin Gerçek Olup Olmadigini Denetleyen Bir Kurum Var Üstünde Çalişmalar Yapan Bir Kurum İsmini Unuttum Ama Bu Video Yalanmiş Yabancı Bir Kaç Basin Sitesi Öyle Diyor.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2012 Arabadakiler ufonun orda olduğunu nerden biliyorlardı da durup videoya aldılar? İlk zoom yaptıklarında bulutların içindeydi ve gözükmüyordu, doalyısıyla arabada ilerlerken görüp inmiş olamazlar. Ayrıca o ışık saçma olayı bana fake gibi geldi. Gayet basit programlarla bilgisayar ortamında yapılabilir. Ufoyu gördükten sonra durup çekmeye karar vermiş olabilirler. O sırada da ufo, bulutun arkasına girmiştir. Her olasılığı düşünmek lazım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzi Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2012 bana pek gerçekçi gelmedi bilmiyorum madem dünyaya inmişler indikleri yere gidip çekselermiş ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.