saiek Oluşturma zamanı: Mart 4, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 4, 2011 http://www.haber365.com/VideoL/Hayvanlari_Calip_Parcalayan_Yaratik_Bu/Tumu/Yeni/0// Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 çok ilginç daha neler gorucez bakalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CashMon3y Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 Bunun fake olduğuda söyleniyor ama böle bişey gece görsem aklımı kaybederdim heralde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 fake olma iddaaları da doğru olabilir fakat şu dikkatimi çekti amerikalı fotografçımıydı tam hatırlamıyorum gece fotoğrafına takılmıştı bir yaratık ona çok benzior.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 Bana daha çok saçı olmayan bir adam gibi geldi. Gerçek olmadığını düşünüyorum. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BaRMaN Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 fake olması yüksek ihtimal kanımca. ben efsaneyim filmindeki mutantlaşmış insanlara benziyordu yaratık. yada gollum olabilir kıymetlisini aramak için ortadünyadan düşmüştür buralara Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2011 el chupacabras dıye bır soylence var meksıka da ve bazı çinlilerde bahsediyor onunda vıdeoları enteresandır ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BaRMaN Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2011 el chupacabra chucabra başka bir yaratık videodakiyle alakası yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
disturbed Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2011 Banada sahte gibi geldi tam sesle birlikte kafayı çevirmesi felan Ayrıca bu adamlar niye gecenin bir köründe ellerinde gece görüşlü bi kamerayla gezerlerki ya gerçekten çok cesurlar ya da sahte.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2011 el chupacabras dıye bır soylence var meksıka da ve bazı çinlilerde bahsediyor onunda vıdeoları enteresandır ya http://www.youtube.com/watch?v=SmHmnfgON4Ael chupacabras ismiylede yayınlandı bu video Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
torment Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2011 Enteresan.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2011 cupakadrası ben hanı yaratık mezvusu ustune soyledım ya cok cesıtlı vıdeolar var fakelerde tabı kı ama genelde gece olanlar kesın yorum olmuyor ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2011 Banada sahte gibi geldi tam sesle birlikte kafayı çevirmesi felan Ayrıca bu adamlar niye gecenin bir köründe ellerinde gece görüşlü bi kamerayla gezerlerki ya gerçekten çok cesurlar ya da sahte.. açıklayayım hemen çiftçilerin hayvanlarının garip bir şekilde teker teker kaybolup parçalanmış halde bulunduğu durumuna ithafen çiftçiler olayı araştırmaya gidiyor yani sebeb bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2011 Bence bunlar uydurma bu tür seyler gercek olsaydı daha once ogrenırdık bir anda bir yaratık ortaya cıkacagına ınanmıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2011 Bence bunlar uydurma bu tür seyler gercek olsaydı daha once ogrenırdık bir anda bir yaratık ortaya cıkacagına ınanmıyorum şu anda bilmediğimiz binlerce canlı türü var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2011 Hayır vardır ona birşey demiyorm ama bu tip birşeyin daha önceleri ortaya cıkması gerekmezmıydı bu kadar yıl bekleyıp sonra neden koyunlara keçilere saldırsınki madem oyle kecılere koyunlara saldıran bır hayvandı bunu sureklı yapardı haksızmıyım ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BaRMaN Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2011 Hayır vardır ona birşey demiyorm ama bu tip birşeyin daha önceleri ortaya cıkması gerekmezmıydı bu kadar yıl bekleyıp sonra neden koyunlara keçilere saldırsınki madem oyle kecılere koyunlara saldıran bır hayvandı bunu sureklı yapardı haksızmıyım ? gerçek olduğuna ihitmal verirsek şunları söyleyebilirim. ya son zamanlarda türedi bu yaratık yada artık dünyanın düzeni bozuldu diyebiliriz haliyle besin zincirinde de değiiklikler oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.