evo97 Oluşturma zamanı: Mart 6, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 6, 2011 ilk yanlis yerse ozur dilerim anlatiyim ben 2-3 kez demon cagirma denedim gece ama geldi mi bilmiom sonraki gunlerde hatta suan diyelim birseyden korkuyom ama gulesim geliyor sonra dusuyom dirseim kanio ama 3-5 dkda iylesio kabukfalan yapio sonra elimi makas kesti yara 1saatte kapandi hemde derindi sonra arkadasla merdivendeyiz bana laf atti baya kizmisdim bir anda dustu yere isde bukadar sizce ne olmustur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Santaz Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2011 Olduda bitti gibi anlatmışsın. Daha ayrıntılı ve olayları sırayla anlatırsan daha rahat yardımcı olurlar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2011 Demon gelmemiş(çok şanslısın), diğer anlattığında paranormal ne var anlamadım ben daha doğrusu yazıdan hiç birşey anlamadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
evo97 Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2011 tamam ilk demon cagirmayi denedim 2 gece sonra korma yada negatif duygularda hep gulesim geliyor halada sonra yaralarim gereginden cabuk iylesiyor ve cok sinrlendigimde yanimdaki merdivenden dustu ve ayagi burkuldu suan raporlu acik oldumu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Santaz Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2011 Herşeyin paranormal bir açıklaması olabilir fakat bilimsel açıklamasınıda göz ardı etmeyin. Gayet yolunda giden bir mekanizmanız var ki yaralarınız çabucak iyileşiyor. Ama burda önemli olan evvelden beri aynı şekilde olup olmaması? Yani yeni yeni mi oluyor? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
evo97 Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2011 tamam ilk demon cagirmayi denedim 2 gece sonra korma yada negatif duygularda hep gulesim geliyor halada sonra yaralarim gereginden cabuk iylesiyor ve cok sinrlendigimde yanimdaki merdivenden dustu ve ayagi burkuldu suan raporlu acik oldumu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2011 Öncelikle Demon çağırıpta getirmeyi başaran birinin Demonun gelip gelmediğini anlamamasına imkan yok.Demonlar o kadar güçlü varlıktırlarki onlarla aynı ortamda bulunmak bile ölüme yol açabiliyor(Özellikle Demon eğlence gibi boş sebeplerden çağırılmışsa o kişiye Tanrı yardımcı olsun).Bunun dışında diğerlerinin Demon ile ilgili hiç alakası yok, Paranormal olarakta yok, Psikolojik durum bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2011 bana jennifer's body (kana susamış) filmini anımsattı bu yaşadıkların fakat bu iyi birşey gibi gözüküyor ama ne olur ne olmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2011 Öncelikle forum kurallarını okuyun. Bu tarz anlamsız başlıklar silinir. Kullandığınız dil ise lütfen düzgün Türkçe olsun.. 'demon' çağırdınız demek ? Peki ne şekilde çağırdınız ? Summon a kadar nasil bir süreçten geçtiniz anlatırmisiniz lütfen ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2011 Hangi yolun öğretilerini uyguladın çağırırken ? Hagi daemonu çağırdın ? Hangi metale siğilini işledin ? Korunma olarak ne kullandın ? İlk kez mi bir davet yaptın ? Davet sırasında neler oldu ? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2011 Ritüele kadar izlediğin yolu , beden ve ruh diyetini , ritüeli hangi gün hangi ay dönümünde yaptığını , Varlığın olası isteğine karşı sunağını hatta yaktığın mumun rengini kullandığın tütsüyu buhuru , ritüel sonrasında kapanma ritüelini de lütfen 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.