Moonrise Oluşturma zamanı: Mart 7, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 7, 2011 Memories Never Die Endless dreams flowing silently Like wins against my face Like a lost youth that comes back to me It speaks to me Ascending visions of my agony They force me to confess That time is now And they are echoes of my memories Leaving colors of my blackened sight In tears behind Must find the way, just leave the pain Struggling trough an other day Take a rum to the water Wash away all my deepest pains Forget the pas and the present And Take me to another day The sleepless night i left behind Facing just another day Drawing tears, i weep inside Trying to find my way I will do anything To change the things i did wrong Now Take me to another day Endless dreams flowing silently Like wind against my face Like a lost youth that comes back to me It speaks to me It waits for me It follows me everywhere Everywhere i go Take a run to the water (Release me) Wash away all my deepest pains (No longer imprisoned) Forget the past and the present (Take me to another day) And Take me to another day And as i stare into this dark cold water I see my own reflected pain Will it take long, for the sun To shine upon and warm me? Will death come silently? Oh, this cold remembrance I say goodbye now Oh, how i long to sleep forever Hatıralar Asla Ölmez Bitmeyen rüyalar sessizce akıyor Yüzüme karşı esen rüzgar gibi Kaybolmuş bir gençliğin bana geri gelmesi gibi Benle konuşuyor Derin acımın yükselen görüntüleri Beni itiraf etmeye zorluyorlar Zamanın şimdi olduğunu Ve onların hatıralarımın yankısı olduğunu Kararmış görüşümün giden renkleri Gözyaşları içinde arkada Yolu bulmak zorunda, sadece acıyı bırakmalı Başka bir güne doğru mücadele ediyor Suya doğru koş En derin acılarımın hepsini temizle Geçmişi ve şu anı unut Ve Beni başka bir güne götür Arkamda bıraktığım uykusuz gece Başka bir günle yüzleşiyor Sürüklenen gözyaşları, içimde damlar Yolumu bulmaya çalışıyorum Her şeyi yapacağım Yanlış yaptığım şeyleri değiştirmek için Şimdi Beni başka bir güne götür Bitmeyen rüyalar sessizce akıyor Yüzüme karşı esen rüzgar gibi Kaybolmuş bir gençliğin bana geri gelmesi gibi Benimle konuşuyor Beni bekliyor Beni takip ediyor her yere Gittiğim her yere Suya doğru koş (Beni serbest bırak) En derin acılarımın tamamını temizle (Tutsaklığın sonu) Geçmişi ve şu anı unut (Beni başka bir güne götür) Ve Beni başka bir güne götür Bu soğuk siyah suyun içinde kaldıkça Kendi acımı görüyorum yansıyan Daha ne kadar sürecek, güneşin Parlaması ve beni ısıtması Ölüm sessizce mi gelecek? Bu soğuk hatıraya Şimdi güle güle diyorum Sonsuza kadar uyumak ne kadar uzun sürecek? Ben gittim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2011 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adreanna Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 çokk harika teşekkürler:cray: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Ah o beklenmeyen brutual vokal yok mu öldürüyor beni. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adreanna Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 değilmiiiiiii adamı osesle aşkı titretio:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.