hyoma Oluşturma zamanı: Mart 9, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 9, 2011 (düzenlendi) Babası 5.George'un (Michael Gambon) ölümü ardından ve ağabeyi Edward'ın (Guy Pearce) Amerikalı Wallis Simpson'a olan skandal aşkı yüzünden tahttan feragat etmesi üzerine, Bertie (Colin Firth) istemeye istemeye Krallık görevini devralmak zorunda kalır . . . . Tabii filmin konusu bununla sınırlı değil . . . . Kekeme hastalığı bulunan Bertie (İngiltere Kralı 6’ncı George) bu sorununu atlatabilmek için kendisine Lionel Lague isimli konuşma terapistini tutup hastalığını yenmeye çalışır . . . . İzlemenizi tavsiye edebileceğim ,4 dalda Oscar ödülü almış bir film ; en iyi film, en iyi yönetmen, en iyi erkek oyuncu ve en iyi senaryo olmak üzere . . . . Tür: Dram, Tarih Yönetmen: Tom Hooper Oyuncular: Helena Bonham Carter, Colin Firth, Geoffrey Rush, Michael Gambon, Guy Pearce, Timothy Spall, Derek Jacobi, Jennifer Ehle, Cook, Anthony Andrews, Dick Ward, Filippo Delaunay, Harry Sims, Mark arabaları, Mary Robinson Reeve Anna Max Callum, Sean Talo, Tim Downie David Seidler: tarafından yazıldı Yapımcı: Cannig Lain, Peter Heslop, Emile Sherman, Iain Canning, Gareth Unwin, Simon Egan Görüntü Yönetmeni: Danny Cohen Mart 10, 2011 hyoma tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2011 aa evet okumuştum bunun haberini izlemem lazım sağol tavsiyen için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2011 Cd'ye çektirmiştim ama hala izleyeceğim,aklıma gelmişken izleyeyim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 çok güzel filmdi:)öneririm.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Çok hoş bir filmdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Şüpheyle başlamaıştım filme .. bitince de iyiki seyrettim demiştim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.