MrColt Oluşturma zamanı: Mart 10, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 10, 2011 Dizi, Frank Gallagher adındaki 6 çocuklu bir babanın hayatını ve aile yapısını konu ediniyor. Baba her gece içki içmeye devam edip sarhoş gezmeye devam ederken, çocuklar kendi ayakları üzerinde durmayı öğreniyor. Dizinin kısaca özeti böyle.Sanırım daha önce ingilterede çekilen aynı adlı bir diziden uyarlanmış amerikaya.Eğlendiren bir yapım. Fragman http://www.youtube.com/watch?v=K2nAnpNouEM&rel=0&fs=1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2011 hım evet izledim bunu ama beğenmedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Reklamlarına bakıp burun kıvırmıştım çok önce... Sonra, yaklaşık 1-2 ay önce canım sıkıldığı için bir iki bölüm izleyeyim dedim... 3 sezonu hangi ara bitirdim farkında değilim bile başta insana şerefsiz bir babanın kendisi gibi şerefsiz evlatları ile olan saçma sapan ilişkisi gibi geliyor ama sonra o çocukların hayata tutunmaya çalışmaları falan filan... İnsanı alıp götürüyor bu dizi Mutlaka izlenmeli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2013 diziye ismini veren kişi Frank Gallagher olmasına karşın kendisi daha çok yardımcı rol gibi duruyor dizide Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2013 1. sezonu izlemiştim bencede mutlaka izlenmeli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chess Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2013 çok iyi dizi küçük kızları çok sevimli,masum-üçkağıtçı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.