saiek Oluşturma zamanı: Mart 14, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 14, 2011 http://video.mynet.com/habervideo/Uzmanlari-ikiye-boldu/1128598/ özellikle açıklamalar çok ilginç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aikon Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 Teşekkürler , sence nedir ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 benim şahsi görüşüm ruh oldukları yönünde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aikon Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 benim şahsi görüşüm ruh oldukları yönünde O kadar çok manüpilasyonlu video varki insan tamamen inanamıyor ama bu ilk değil sonuçta bende böyle düşünüyorum. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 çok değişik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 Ben yorumlardan sadece gerçeklik perdesinin erimesinin ve diğer varlıklarla bağlantıların sıklaşacağı konusuna katılıyorum resim için sahte yada gerçek diye bi yorum yapamayacağım ama bir yorumda sahte olabileceği yönünde .. Herşey olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 bakalım 2012 olsun ne olacağını göreceğiz hep birlikte... umarım =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Poscin Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Videoyu izlemem lazım bundan çnce bir yazı okudum en az 1 saat sonra izlerim herhalkde videoyu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
inception Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Benim eniştenin köyü orası kim çekti acaba fotoyu ilginç? Bi soruyum bakalım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.