saiek Oluşturma zamanı: Mart 14, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 14, 2011 İngiltere’nin ünlü medyumlarından Derek Acorah, canlı yayında ölülerle konuşacağını iddia etti. Ruhani klavuzu ‘Sam’ aracılığıyla ölülerle iletişim kurabildiğini belirten Acorah, hayaletlerin söylediklerini canlı yayında anlatacak. İngiliz medyum Derek Acorah, bu akşam saatler geceyarını gösterdiğinde canlı yayında ölülerle konuşacak ve öteki taraf hakkında merak edilen soruları cevaplandıracak. The Sun gazetesi, ‘öteki tarafı’ merak eden ve Acorah’a soru sormak isteyenler için özel telefon hattı kuruyor. Canlı yayınlanacak olan programa katılacak Sun okurları, ‘ölü’ler ve ‘öteki taraf’ hakkında merak ettikleri soruların cevabını anında alabilecekler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aikon Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 Bence tamamen palavra. Gerçekliğine inanırım böyle şeylerin şüphesiz fakat Bundan para kazanması , program , telefon hattı işi saçmalaştırıyor.Ne yani bu kadar basit mi böyle kullanmak ? Neden daha önce başkası yapmadı peki :/ Ayrıca videosunu bulursan burada paylaşırsan güzel olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 bakalım videosunu araştırmaya başlıcam....fakat insanlar bu tür şeyleri zaten kazanç amaçlı kullanıyolar..medyumlar olsun falcılar olsun bu tip insanlar çok yani.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 Bu haberi geçen hafta falan görmüştüm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aikon Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 bakalım videosunu araştırmaya başlıcam....fakat insanlar bu tür şeyleri zaten kazanç amaçlı kullanıyolar..medyumlar olsun falcılar olsun bu tip insanlar çok yani.... Evet Uçan adam Sabri'den sonra Medyumlara karşı görüşlerim değilti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
celin Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 Süpermiş .(: Bu da yeni çıktı sanırım. Medyatik ölü konuşturucusu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 Bu sıralar millet zaten iyice meraklandı bu konulara..çakallar nasıl para kazanıcaklarını biliyolar :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
celin Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 Bu sıralar millet zaten iyice meraklandı bu konulara..çakallar nasıl para kazanıcaklarını biliyolar :) Bence de...(: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
omersefik Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2011 süper yalancı galiba bu herif Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cassiopeia Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2011 artık dicek laf bulamıyorum,her boku ticarete,piyasaya döktüler bi ölüler kalmıştı,onları da xiksinler bakalım..ne acaip işler ya.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2011 İstek ölü alıyor mu acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2011 dediğini yapabildi mi acaba. programı izleyen ya da videosuna ulaşabilen var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2011 bana çok saçma geliyor ama bununla ilgili bir film vardı ve gerçekte yaşanmış olduğu söyleniyordu filmde ama bilemiyorum tanık olmam lazım ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2011 yaşarken hayrı dokunanlarla niyeyse hiç iletişim kurulamıyor. niye acaba:S fena mı olur bir einstein efendim ne bileyim balzac falan... yoksa zerdüşt mü böyle buyurdu:S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2011 insanlara birşeylere kanıtlama çabası insanlar başta "herkes görsün herkes inansın onlar için yapıyorum, onların hayrına" gibi iyi gibi gözüken bir düşünce barındırsa da aslında içinde egoya ait içgüdüleri içeren bir eylem oluyor. Çünkü kişi aslında kendine kanıtlamak istiyor. Herkes benim gibi düşünsün mantığının bir yansıması. Eğer siz birşeyi kendinize kanıtladıysanız, başkalarına kanıtlama içgüdüsüne sahip olmazsınız. Ben gördüysem ve biliyorsam o zaten gerçektir, eğer bana görmek isteyen biri gelirse ona elimle göremediği ama görmek istediği şeyi işaret ederim ve o da görür. İlla adamın kafasını tutup o yere bakmaya zorlamam, bu pek hoş bir davranış olmayacaktır. Mevlana'nın dediği gibi herkes herşeyi bilmek zorunda değil. Herkesin tekamül ve algı seviyesi, algılama durumu ile isteği farklı olabiliyor. Bizlerin gördüğünü bir başkası görecek diye bir kaide yok. Kişi inanmak istemiyorsa inanmak istemiyordur =) Bu bir istektir çünkü inanmak istese birşeyleri algılamak için zaten eyleme geçecektir. Bu yüzden bu tür kitlesel manipülasyon içeren eylemler genelde (böyle bir yeteneği varsa bile) engellenir ve kötü sonuçlanır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2011 sonuca bakmak lazım. sonuç ne? yapmışmı adam bunu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Seraphim Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2011 Ölüp deneyimlemek lazım.Hiç birşeyi deneyimlemeden gerçekten tam olarak ne olduğunu bilemezsiniz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2011 ölüncede işin heyecanı kaçar:D hem burayı bil hem orayı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2011 Derek Acorah bizim Turkiyede ki medyumlarla ayni kefeye koymayin.. Suanda kendisi zaten bir tv programinda cikmaktatir Most Haunted diye bir program var ingiltereinin en cok poltergeist aktivetesi olan yerlere gidip bir arastirma yapiyorlar ama tv de programda olulerle konusan medyum farkli o adam Colin Fry la 6.his ilk izledigimde inanmamistim ama izledikce adamin gercekten konustuguna inaniyorum... Burada bizdeki gibi haciya hocaya kosan yok, o yuzden iyi olmadikca bu piyasada tutanamazlar .. Derek in dedigine gore Sam adinda Nijeryali bir koruyucu melegi sprit guide var. Derek oldugunde Sam dogacak ve o Samin spirit guide i olacak... Inanmayanlar olabilir ama biz bu sahislarin yildiz haritalarina da bakarak gercekten boyle bir yetenekleri oldugunu da gorduk Derek Ingilterenin 1 numarali medyumlarindan birisidir... Dip not Sprit Guide araciligi ile konusuyorlar, yani direk kendileri baglantiya gecmiyor.. bahsetiginiz olay 18 Subat tarihinde Sun gazetesinde webcam araciligi ile webcam uzerinden Derek ile konusanlarin olmusleri ile konusacakti, yani TV programi degil derek'in websitesine bakarsaniz gorursunuz.. tv programi degil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2011 siteye göz attım. 17 sayfa medyum varmış da tip olarak hiçbirisi güven teşkil etmedi:D hemen danışma bölümünde paypall a tıklamak gerektiği için olabilir tabi. ölülerle iletişimi bilemiyorum da yaşayanlarla iletişime geçmek için belirli ücretler talep ediyorlar:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.