saiek Oluşturma zamanı: Mart 14, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 14, 2011 Victoria Cowie adlı 11 yaşındaki İngiliz öğrencinin, IQ'su 160 olan Albert Einstein, Stephen Hawking ve Bill Gates gibi dahilerden yüksek olduğu görüldü. Cowie, 162'lik IQ'su ile ünlü bilim adamlarını geçti. Cowie, "Sonuçları alınca gerçekten şaşırdım. Her zaman seki ve farklı olduğumu düşünürdüm ancak bu kadarını beklemiyordum. Puzzle yapmaktan ve dışarıda aktivitelere katılmaktan çok hoşlanıyorum. Büyüdüğümde bilim üzerine eğitim almak istiyorum. Özellikle biyoloji ilgimi çekiyor. Bunların yanı sıra dans etmeyi ve müzik enstrümanları çalmayı çok seviyorum" diyor. Victoria, sadece bir çocuk ve henüz IQ testinin sonuçlarını arkadaşlarıyla paylaşmamış. Victoria'nın annesi Alison, kızıyla gurur duyuyor ve onun yaşıtlarına göre daha zeki olduğunu anladığını, okulda da başarılı olduğunu söyledi. İşte Bazı Ünlülerin IQ'ları * Napolyon - 145 * Stephen Hawking - 160 * Albert Einstein - 160 * Bill Gates - 160 * Sigmund Freud - 156 * Arnold Schwarzenegger - 135 * Madonna - 140 * Quentin Tarantino - 160 * Hillary Clinton - 140 * Bill Clinton - 135 * Nicole Kidman - 132 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 evet evet okumuştum dündü galiba bu kızın haberini helal olsun ya 162'lik IQ vay anasını 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 önemli olan bunu hangi alanda kullanıcak bakalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 nicole kidman da iyiymiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 Nasıl ölçüyorlar şunu bilmiyorum. İnternet testi mi yaptırıyorlar acaba soru-cevap şeklinde? Hadi günümüzdeki insanların IQ sunu ölçtüler Napolyon'unkini nasıl ölçüyorlar? İnsan zekasının ölçülebilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 beynini saklamışlardır belki şaka bir yana cidden eski insanların IQ sunu nasıl ölçüyorlar bende merak ediyorum doğrusu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2011 Kafadan atıyorlardır bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.