pruflas Oluşturma zamanı: Mart 14, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 14, 2011 arkadaşlar pruflas sigili olan var mı paylaşırsa çok sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 arkadaşlar pruflas sigili olan var mı paylaşırsa çok sevinirim ....................... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hevvez Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Pruflas bir demonmuş, ama 72 Demon Listesinde adı geçmiyor, aydınlatırsanız sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 PRUFLAS : Cehennemin ulu prensi ve görkemli dükü olarak emrinde 26 lejyon vardır . Saltanat sürmesi gerekli olan Babylon'da iken, baykuş kafasına sahip oldu. Kavgalar ve savaşlarda yardım eder, uyumsuzlukta kışkırtır, yoksulluk oluşturur. Kendisine yapılması söylenen herşeyi yapacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pruflas Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 nevermore çok teşekkür ederim arkadaşım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Pruflas bir demonmuş, ama 72 Demon Listesinde adı geçmiyor, aydınlatırsanız sevinirim. Goetia kitabı hariç bir çok kitap ve seal mevcut.Bu kitaplarda da daha fazla daemon ismi geçiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 peki pruflas sigili nin ne tür kullanım alanları var?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MadUnknown Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Bu arada deamon demişken aklıma ritüeller geldi.Geçenlerde 2 gün kar yağdı ve saf kar suyu toplamayı başarım ama buzdolabımda katı bir şekilde Bana varlık çağırmada koruyucu etken sunar umarım.Kendimi geliştireyim deamonları da ziyaret edeceğim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 peki pruflas sigili nin ne tür kullanım alanları var?? Kullanım alanı derken... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 yani bu sigili yanımızda taşımamız koruma amaçlımı yoksa büyülerde mi kullanılır? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 siğillerin(seal) tek amacı davetlerde kullanımdır.Onun harici bir kullanımı varsa da ben bilmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 siğillerin(seal) tek amacı davetlerde kullanımdır.Onun harici bir kullanımı varsa da ben bilmiyorum teşekkürrrler sn.boynuzsuzgeyikler......... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 yani bu sigili yanımızda taşımamız koruma amaçlımı yoksa büyülerde mi kullanılır? Demon çağırma ritülleri insiyesini tamamlamamış kişiler için uygun olmayabilir. Siğili yanınızda taşımanız size bir şey katmaz . Ayrıca burası önemlidir , bu tarz demonları çağırırken (goetia dışı) KESİNLİKLE dasireyi kullanmayın . Ayrıca siğillerin sivri noktaları varlığın mensub olduğu noktalara bakmalıdır . Yukarıda ki siğilde iki taraftada sivri nokta var diyebilirsiniz . Zaten simetrik bir siğildir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Demon çağırma ritülleri insiyesini tamamlamamış kişiler için uygun olmayabilir. Siğili yanınızda taşımanız size bir şey katmaz . Ayrıca burası önemlidir , bu tarz demonları çağırırken (goetia dışı) KESİNLİKLE dasireyi kullanmayın . Ayrıca siğillerin sivri noktaları varlığın mensub olduğu noktalara bakmalıdır . Yukarıda ki siğilde iki taraftada sivri nokta var diyebilirsiniz . Zaten simetrik bir siğildir detaylı bilgi için teşekkür ederim sn nevermore.... bir çeşit tılsım olarak kullanılabilirmi diye merak etmiştim ama şimdi öğrendim =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.