bloodsucker countess Oluşturma zamanı: Mart 15, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 15, 2011 gercekten cok duru guzel bir ses ayrıca cokta sempatık bır kız dinleyin gerçekten pişman olmazsınız nedense sarkıyı dınleyınce kendını zınde hissedıyor insan neden bılmem , http://www.dailymotion.com/video/xfrie5_zaz-a-montmarte-les-passants_music 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sting Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Facebook'da baya popüler oldu Şarkı güzel söyleyenin seside güzel ama şu Fransızca çok acayip bi dil küfür etseler eyvallah diyesim geliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 face kullanmıyorum ben bı sıtede karsıma cıktı sans eserı gercekten cok ıyı...ayrıca soledıgın seye katılıyorum garıp bır dıl benım orda yasayan arkadasım var cok zormus yaslı erkekle normal erkege bısı sorcagın zaman farklı sekıllerde soruyosun ılgınc ama ole japoncada tam tersı adam adımı sorsa kufur edesı gelıyor ınsanın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Evlensin benimle 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 kızmı sırf şarkı soletırsın artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=dVaZZRo0LN8 kırlarda yuvarlanma isteği uyandırıyor bu şarkı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BaRMaN Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 çok hoş. yalnız solist in ağzından çıkanları kağıda dök deseler apışıp kalırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 çok hoş. yalnız solist in ağzından çıkanları kağıda dök deseler apışıp kalırım pas pas passua derim en fazla ) Çok etkileyici ya sabahtan beri dinliyorum,teşekkürü borç bilirim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
THUND3RBLood Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 harkulade gerçekten ..Tanrı doğuştan sanatçı yaratmış bence ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 beğendiğinize çok sevindim sabah güne uyanınca actığında neşe doluyor ınsanın içi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
THUND3RBLood Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 Zaz albümünü buldum ve indirdim şimdi keyifle dinliyorum ve gerçekten neşe doluyum biri karşıma geçip küfür etse umrumda olmaz o derece :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 heraldi dinlerken beni rte bile kızdıramaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 Sabah bir sesini duyayım dedim,sınava geç kalıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 amaaannn koş koş işallah yetişirsinn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyoma Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 Fransızca'dan pek haz etmezdim . . . . Taaki bu hatunu dinleyinceye kadar . . . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Incubus Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 müthiş bi ses.. hergün illa ki dinliyorum =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2011 Fransızca da edith piaf gibi söyleyenleri daha bir güzel buluyorum ben. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Tm88QAI8I5A 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Zaz la pluie http://youtu.be/NUh0i7tJpTk zaz les passanst hangisi derseniz les passanst bence 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lex Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Bu şarkılar bi harika dostum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.