Jump to content

açıklayamadığım bır deneyım.

metaltime

Önerilen Mesajlar

bundan 2 yıl once yazın ayvalık-altınovada akşam saat 9 gıbı çocukluk arkadasım olan bır kızı evınden almaya gıdıyordum kı aılesıde aılemız yakn dostlarıdır neyse evlerıne yaklastığım sırada evlerının hemen caprazındakı ınsaattakı evın yanında bu arkadasn 10 yaslarındakı kuzenını gordum ve çocuğun pek dısarı çıkmadığını bıldığım ıçın bıraz saskınlıkla yanına yaklastım abıcım nasılsın dedım, optum yanklarından oda ıyıyım tesekkur edrm dedı fakat konusması ve aksanı çok farkklı geldı kulağıma, ablanlar evdemı dedım çocuk bılmıyorum dedı ben evde kmse varmı pkı dedm bılmıyorum dedı ve ona eğer evde yoksa kımse benle gelmesını ve aılesıne haber verıceğımı eğer dısardalarsa donuste onu benım yanımdan alabılıcklerını soyledım(çunku durduğu yer tenha bıyerdı ve onu orda yanlız bırkmam doğru olmazdı) ama bana gerek olmadığını soyledı neyse ben gorusuruz dedım ve yanından ayrıldım ayrılırkn çocuğun yanına gene 10 yaslarıında bı kız yaklastı ve elınde kız arkadasımın kuzenınn ve kardesının ısmının yazdığı bır top vardı neyse kız arkadsım gttığımde evdydı onu evden aldım ve arkadas grubumuzun yanına gttık gece onu eve bırakırken aklıma kuzenı geldı ve olayı anlattım buda bunun mumkun olmayacağını kuzenının butun gun kardeşıyle beraber evde ps oynadığını soyledı ınanmadım kuzenını cağırdım kuzenıde kız arkadsımı doğruladı kardeşıde aynı seyı dedı hatta annelerı bıle çocuğun evde olduğunu soyledı ve ben bunun uzerıne kız çocuğunun elındekı topu soyledım ısımlerın yazlı olduğunu anlattım ve onlar boyle bı topun olduğunu fakat bir hafta once topun patladığını soyledıler hatta topun patlamıs halını banada gosterdıler.

ben gorduklerımden emınım sızce bu ne olabılır

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

halusinasyon olabilir küçük bir ihtimal.....belkide bedensiz varlıklardan birini görmüşsünüzdür :S butip olaylar çok yaşanır...

Arkadaş topu bilmiyor bile böyle bi şeyin nasıl halüsinasyon olma ihtimali olabilir? Hemen her şeye halüsinasyon diyorsunuz yahu.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Herkes cine bağlamış ama mantıklı olanda o gibi görünüyor.şöyle açıklayayım bazı insanların cinleri vardır.bunların bazıları insanlara görünür bazısı sadece onlar ile beraber yaşar rahatsız etmez.çocuklar saf varlıklar olduklarından bunlara cinler daha fazla ilgi duymaktadır.belkide bu çocukların cin arkadaşları böyle bişey yapmış olabilirler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...