pruflas Oluşturma zamanı: Mart 15, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 15, 2011 ben lise çağlarında iken babam ve arkadaşları define avcılığına meraklı idiler. ancak bir türlü define bulamadılar . bir gün doğaüstü varlıklarla uğraşan bir imam getirdiler define kazılarına imam elinde tebeşir tozu ve üzerindeki keten cübbesi ile gelmişti bir akarsunun kenarına oturdu ve yanıma kimse gelmesin dedi ben imama çaktırmadan yanına yaklaştım imam transa girmişti çok titriyodu ve pusu bir yerde olmasına rağmen yanından sert rüzgarlar esiyordu sonra elindeki tebeşir tozunu suya attı sudan siyah-yeşil dumanlar çıktı imama sırrını sorduğumuzda her zaman ''iyi cinler ketene mutlaka gelir'' derdi bilgisi olanlara soruyorum keten giyimle imamın dediklerinin ilgisi var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Başından savmak için demiştir Şayet bu define işlerinden kazanç sağlıyanlardansa kesinlikle sırrını paylaşmaz. Ama keten olayını ilk defa duyuyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burrc Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 (düzenlendi) banada mantıksız geldi.Ama bilen başka birisi varsa bilgisini paylaşırsa bizde öğrenmiş oluruz Bu defalık düzelttim "walla" nedir arkadaşım ? Düzgün kullanın Türkçe'yi! Mart 16, 2011 nevermore tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cehennemdeki leonard Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 olabilir,özellikle kars'tan ermeniler göçerken bayağı bi altın bırakmışlar,çünkü geleneklerine göre eğer evleri herhangi bi tahribata maruz kalırlarsa evi onarmak için gerekli parayı daha önceden altın şeklinde evin altına gömerlermiş,tabi göçünce hepsi burada kalmış ancak bulunmaması için büyü yapıldığı söylenir,keten olayını ilk kez duydum bu arada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.