KemStruo Oluşturma zamanı: Mart 16, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 16, 2011 Benim merak ettiğimşey şu : lucid rüyadayken kendimizi sevdiğimiz bi ders hocasından ders alır gibi düşünürsek ve tüm konuları alsak (Lucid rüyada) reelde işe yarar mı ? Ben yarın deneme araştırma geliştirme yapacağım fakat sizinde yorunmlarınızı bekliyorum.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 ahaha:D öyle bişey yapabilecek olsan bile biraz geç kalmadın mı?ygs ye 1 hafta var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 rüyadaki zamanla normalzaman arasında fark var çok rahat yaparım gibime geliyor , bana gene akdar yoluı göründü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 Hani rüyanda görürsün sen bunu derler ya o geldi aklıma... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 Benimde ordan aklıma geldi zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 Hani rüyanda görürsün sen bunu derler ya o geldi aklıma... anlamlı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 Gücünüzü kötüye kullanmayın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2011 Git çalış gözünü seveyim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2011 İmkansız diye bir şey yok demişler ama bu imkansıza bayağa yakın gibi. Bunu yapabilirsen YGS falan çok anlamsızlaşır zaten,gereksiz ve lüzumsuz olur. YGS hazır anlamlıyken geleceğini lucid rüyaya bağlamayıp risk almayıp derslere sabah akşam çalışsan daha akıl kárı olur. Eğer derslere hakimsen,çok test çözdüysen ne sorulacağını zaten biliyorsundur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2011 Olabilir aslında,birsürü arkadaşım yatarak kazandığını iddia ediyor ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2011 bu gece ilk denememi yapacağım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyoma Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2011 Kolay gelsin sana . . . . Olursa çok güzel olur ,olmazsa da üzülme . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ram Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2011 Böyle bir şeyi yapmaya ancak biz Türk gençleri zorlanabiliriz. Teşekkürler eğitim sistemimiz. Dünya'da teksin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2011 Lusid rüyalarda bilinç haliniz uyanık olduğunuzdan farklıdır . İmajinasyonu kontrol edebilme yeteneği beynin algıları ile ilgili iken öğrenme kabiliyeti için zihnin tamamen açık olması gerekir .. Yani bu bir fenomen inan çok denedim arastırdım sordum soruşturdum ... Yok kardeşim paşa paşa girdik kendi bilgilermizle sınavlara Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2011 evet bunu başarabilirsin =) ama sadece rüyanda =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aikon Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2011 =) Belki şöyle bir şey olabilir . Derste dinlemişsindir bilinçaltındadır , fakat hatırlaamıyorsundur . Rüyanda bu bilinçaltındaki öğretmeninin anlatımlarını bulabilirsen bla bla ne diorm ya olmaz arkadas Boşver Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2011 1-2 yıl önce denemiştim. hiç uğraşma en fazla 3-4 soruyla kalıyosun ve hiçbiri çıkmıyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jahnberq Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2011 tamam bilgi edinemeyiz rüyamızda. peki vücut çalışsak veya ne biliyim reiki vs. yapsak bişeyler olur mu ? vücut çalıştığımızda kaslarımız gelişir mi veya lüciddeyken reiki yapabilir miyiz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2011 Ciddi misin vücut çalışma konusunda? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jahnberq Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2011 evet ciddiyim. luciddeyken vücut çalıştığımızda eğer kaslarımız kasılıyorsa neden kaslarımız gelişmesin ki ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2011 Acaba lucidde netbooku sarja taksam sarj olur mu?? :?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2011 bundan medet umarsak yandık . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2011 Acaba lucidde netbooku sarja taksam sarj olur mu?? :?? Hislerime tercüman oldun. Hem de öyle böyle değil güntekinin ahmet çakara olduğu gibi tercüman oldun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DeePower Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2011 Bence Olabilir Diye Düşünüyorum Rüyasında Ders Çalışmak 1 Haftalık Seanslar la Hallede bilirsin dostum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2011 bunu yapabilecek seviyede adamın YGS'le ne işi var zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.