saiek Oluşturma zamanı: Mart 17, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 17, 2011 İran Havacılık ve Uzay Endüstrisi tarafından geliştirilen uçan daireye "Zuhal" adı verildi. İran, uzaktan kumandayla hareket eden uçan daire yaptı. “Zuhal” adı verilen uçan daire İran’ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney tarafından hizmete sokuldu. Fars Haber Ajansı’nın haberine göre, İran Havacılık ve Uzay Endüstrisi tarafından geliştirilen uçan daire ilk olarak gözetleme ve keşif faaliyetlerinde kullanılacak. Uçan dairede otomatik pilot sistemi ile GPS ve 10 megapiksellik iki görüntü sistemi bulunuyor. “Zuhal” aldığı görüntüleri anında yerdeki kumanda merkezine gönderebiliyor. Büyük bir tava büyüklüğünde olan uçan daire açık havada olduğu gibi kapalı mekanlarda da uçabiliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cassiopeia Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2011 Kişiye özel uçan daire yapılsın,teknoloji gelişti ya yeter artık :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2011 yakında gelir oda =) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2011 Bence çok fazla teknolojik bir atılım değil diye düşünüyorum. Rastlamıştım bu habere ama kayda değer birşey değil diye düşünüyorum yine. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2011 Bence çok fazla teknolojik bir atılım değil diye düşünüyorum. Rastlamıştım bu habere ama kayda değer birşey değil diye düşünüyorum yine. katılmıyorum size sn ashtar bence gayet öenmli bir gelişme zira uçuş tekniği bilinmeye değer diye düiünüyorum =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2011 Dünya teknolojisi ile uçan bir daire. Heron'ların yuvarlağı herhalde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2011 iranın bu tür konularda atılım yapması çok ilginç geldi bana... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2011 UFO gördüm diyen birine verilecek tepkinin "İran da yaptı." denilecek olması çok can sıkıcı... :l Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 zamanında nazilerde yapmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lorkan Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 /uzaylıların istilasını beklemeyelim gençler biz onları istila edek şimdi:devil: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Fotoğraftaki ufonun üzerinde Greenpeace mi yazıyor ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wall Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 green age yazıyor sanırsam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tenpanter Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Haberin doğruluğunu bilmiyorum ama İran böyle bir şey yapıcak teknolojisi yok haber yayınlanmış olsa dahi göz korkutma amacıyla yapılan birşeyden başka değildir. Malumunuz İran bayağı atıp tutuyor hele ki ülkemize karşı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 (düzenlendi) Aman düzgün uçsun da ne olursa olsun. Oldu olacak Ceyda falan koysalarmış adını Ağustos 28, 2012 egos58 tarafından düzenlendi imla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Ford yo yo kisiye ozel ucan daire gibi bisey zaten yeniden daireye gerek yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Archnight Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 İleride ufolar bizim neslimizin yansıması gibi birşeyle çıkarlar o zaman.. zaman bükülebilir bir kavramdır.. gelecek ile geçmiş uç uça baglı bir ip oldugunu düşünürsek eger dediğim olur. yani ufolar bizim soyumuzdan ? uzayda ki radyasyon ile mutasyona ugramış olabilirler.. ? bundan 200 100 yıl sonra evrimleşirsek şaşmam :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkyx Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 aslında akıllıca amerikaya yollasa ufo gördük diye binlerce kişi 911 arar ama 911 takmaz bile rahat rahat gözetler tuttum bunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
firstmoon Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Olmadı bu! Şimdi yarın birgün gerçekten uçan daire görsek içinde de gerçek uzaylılar olsa "aman bu iran'ın yaptığı uçan daire" deyip sallamıcaz belki de, o zaman belki uzaylılarda bunlar bizi niye sallamıyolar acaba diyip ufak bir şaşkınlık yaşayabilirler ya da düşünsenize gerçek uçan daire görsek fotoğrafını çeksek, artık sahte diyen olmaz "iranın uçan dairesi" derler, yazık keşke biz türkler yapmış olsaydık havamız olurdu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.