pruflas Oluşturma zamanı: Mart 17, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 17, 2011 bir tılsım veya büyü yapmamız mümkün mü? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2011 Spor salonu yaratmak için bir büyü yok zaten gerekte yok köşe başı spor salonu orda çalışmanı ve böyle birşey için büyü yapmamanı öneriyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pruflas Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2011 @cemsit bu işler vucüt geliştirmeyle olmuyor malasef ki benim sormak istediğim korkularımı yenip öfkemi harekete geçirmek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2011 @cemsit bu işler vucüt geliştirmeyle olmuyor malasef ki benim sormak istediğim korkularımı yenip öfkemi harekete geçirmek Ozaman başlığı doğru yazsaydın dostum Yanlış anlamışım üzgünüm. Ama genede o kişilerden uzak durmanı ve büyüyü son çağre olarak kullanmanı öneriyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2011 Tılsımları önerirdim ama fiziksel etkiler (içinde büyü olmayan) için işe yararmı bilmiyorum ama isterseniz nordik ve rune tılsımlarına bir bakınız =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semyaza Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2011 bir tılsım veya büyü yapmamız mümkün mü? Pruflas, artık büyüleri paylaşmama kararı aldığım için açık şekilde yardımcı olamıyorum ama zorba tiplerden korunma için ayna büyülerine bakmanı şiddetle tavsiye ederim. İkinci olarak kendi enerjinden "hizmetkar" yani Tulpas yaratabilirsin, ama yaratırken mutlaka sana ait olan beden sıvını yaratıma ekle çünkü yaratılan enerjiyle bağını bariz şekilde artıryor. Korunma için çok verimli şekilde çalışıyor ve özellikle psişik saldırılarda faydasını gördüm fazlasıyla Bunun dışında büyüye ihtiyaç duymadan minik bir aynayı siyah obsidyanla beraber yanında taşıyabilirsin. Adını bildiğin bir kişiden özellikle korunmak istiyorsan aynanın arkasına o insanın adını yaz ve üstüne çarpı koy. (Bu çarpı koyma olayını düşmandan gizlenmek ve sakınmak için Keltler karga kanıya işaretliyor ama karga katliamına gerek yok) Ha bir de en etkilisi ve yıkıcısı ne olur dersen, bu kaynaktan " Occult Judo Ritüeline" bak. http://www.scribd.com/doc/35714043/The-Miracle-of-New-Avatar-Power-By-Geoff-Gray-Cobb, 162. sayfada olması lazım ve bu ritüel biraz komplike çünkü aynı anda seni korumakla beraber enerjiyi son derece negatif yoldan düşmanına geri gönderiyor. Birden fazla okuyup özümsemen gerekebilir.Umarım yardımı olur, bol şans Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pruflas Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2011 (düzenlendi) İkinci olarak kendi enerjinden "hizmetkar" yani Tulpas yaratabilirsin, ama yaratırken mutlaka sana ait olan beden sıvını yaratıma ekle çünkü yaratılan enerjiyle bağını bariz şekilde artıryor. Korunma için çok verimli şekilde çalışıyor ve özellikle psişik saldırılarda faydasını gördüm fazlasıyla biras daha açmanızı istesem? Pruflas, artık büyüleri paylaşmama kararı aldığım için açık şekilde yardımcı olamıyorum ama zorba tiplerden korunma için ayna büyülerine bakmanı şiddetle tavsiye ederim. Bunun dışında büyüye ihtiyaç duymadan minik bir aynayı siyah obsidyanla beraber yanında taşıyabilirsin. Adını bildiğin bir kişiden özellikle korunmak istiyorsan aynanın arkasına o insanın adını yaz ve üstüne çarpı koy. (Bu çarpı koyma olayını düşmandan gizlenmek ve sakınmak için Keltler karga kanıya işaretliyor ama karga katliamına gerek yok) Ha bir de en etkilisi ve yıkıcısı ne olur dersen, bu kaynaktan " Occult Judo Ritüeline" bak. http://www.scribd.com/doc/35714043/The-Miracle-of-New-Avatar-Power-By-Geoff-Gray-Cobb, 162. sayfada olması lazım ve bu ritüel biraz komplike çünkü aynı anda seni korumakla beraber enerjiyi son derece negatif yoldan düşmanına geri gönderiyor. Birden fazla okuyup özümsemen gerekebilir.Umarım yardımı olur, bol şans peki obsidyan nerde bulabilirim gümüşçülerde falan var mıdır? Mart 24, 2011 sirius tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2011 peki obsidyan nerde bulabilirim gümüşçülerde falan var mıdır? Pm yolu ile ulaşırsan daha kolay öğrenirsin Çünkü sevgili üyemiz konuyu sürekli takip etmeyebilir. Onun yerine pm aracılığı ile daha kolay ulaşırsın. Hizmetkar yani Psi-Pet için size yardımcı olabilirim gene pm yolu ile konuyu dağıtmadan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2011 biras daha açmanızı istesem? peki obsidyan nerde bulabilirim gümüşçülerde falan var mıdır? art arda mesaj atmayınız lütfen =) üye uygun olduğu zaman gerekli cevabı verecektir. obsidyan'ı ise bulmanız çoık kolay izmir'de oturuyorsunuz kemeraltında kızlarağasında ve civarında rahatça bulabilirsiniz. Doğal taş satan her yerde obsidyan kolayca bulunabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.