apocalypto Oluşturma zamanı: Mart 18, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 18, 2011 Bir gece evde yalnız basıma idim.İçmde çok deyişik bir korku vardı.Aslında yalnız kalmaktan Korkmam ama o gece yatağıma yatmak istediğimde içimdeki ses bu gece bu evde uyuma diye Basbas bağırıyordu.Herhalde beni ürperten sey bu duyguydu.Lambayı kapatarak uyumak için yatağıma gittim.gözümü kapattığımda odamın kapısının açıldığını hissetim.Uykum çok geldiği için önemsemedim.Ama içimdeki o tuhaf duygu uykumu resmen hançerliyordu.Kafamı hafiften kaldırIp kapıya doğru baktığımda kapının acık olduğunu gördüm.Kalkıp kapıyı kapattım.Ve tekrar açılmasın diye arkadan kitledim. Yatağıma yattığımda içimdeki duygu sakın uyuma diye tekrar cıglık atar gibi beni rahatsız etmeye başladı.yorganıma sarılmıstımki kapının tekrar açıldığını hissettim.Ürkmüştüm.Kafamı kapıya doğru cevirdigimde kapıyı aralamaya calısan bir varlığı hissettim.Kapımı aralamaya calısıyordu.“Aman yarabbi“ dediğimde tiz cıglık atarak kayboldu…..Ürkmüstüm lambamı yaktım.Kapımı kappattım.ve de arkasına sandalye koydum.Kalbim deli gibi çarpıyordu.Sakinlesmek için yatağıma döndüm.Lambayı kapatmadan yatağıma uzandım acaba neydi neydi o sey ve o cıglık kendi kendime her halde uykunun verdiği bir halisinasyondu diye düşündüm ve yatağıma yattım aklımda halla o cıglık vardı.Yavas yavaş uyumaya başladım sonra yatağımda bir ağırlık hissettim.sonra ağırlık yavaş yavaş yatağımdan yukarı doğru cıktıgını hissettim.sonra birden bedenim kasıldı.Kafamı bile çeviremiyordum Aman ALLAH hım dedim Allah dediğim anda biseyin suratımı sıktığını hissettim ben ALLAH deedikce baskı artıyor du ve birden yeter diye cıglık atarak kayboldu.Yatagımdan oyle bir kalktımki kalbimin deli gibi atmasını sanki odamda hissediyordum.Haziranın 25 idi ve odam sanki buz dolabı gibiydi….. Devamı gelecek…cok uykum geldi kusura bakmayın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aikon Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2011 Heyecanlıı Gerçek mi yoksa hikaye mi yazıyorsun ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SPARROW Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2011 çok incindim.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypto Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2011 Saat te baktım saat sabah’ın 01:30 idi kendi kendime ya yatacagım yada sabaha kadar bekliyecegim diye telkinde bulundum.Lanbaların hepsini acarak mutfaga dogru yurumeye basladım.Kendime kahve yapmalı vede sabaha kadar uyumamalıydım.Mutfakta hızlı bir sekilde suyumu ısıtarak kahvemi hazırladım.Ve hemen odama dondum.Kapımı tekrar kapatarak bilgisayarımın oldugu masaya yonelip sandalyesine oturdum ve kafamı dagıtmak icin film film actım.saat 03:00 kadar film izledim uykum beni yavas yavas etkisi altına almaya baslamıstı.Ogun sandalyenin üstunde uyup kalmıstım. Ertesi gün Sabah oldugunda bilgisayar masasının sandalyesinde uyudugum icin her yerim tutulmustu.Ailem geziye cıktıgı icin ben bu hafta evde tek kalacaktım ama o gece gibi bir yalnızlık yasamamak icin kız arkadasımı evime davet ettim.o gun olagan islerimi halledip evime dondugumde begumun beni kapıda bekledigini gordum selamlastık elindeki posetlere yardım edeyim dedi.Beraber evime girdik mutfaktan kahvelerimizi yaparak oturma odamıza donduk ona o gece basımdan gecen herseyi anlattım.Beni ilgi ile dinledi kendisi boyle seylere cok meraklı oldugu icin arada sunu yaptınmı soyle yaptınmı diye sorular sormaya basladı.Gece benimle kal dedim.kahvemiz bittisti elinden kahveyi alırken beni kendine cekti seviserek odama cıktık onu ve bedeninin mis kokusunu cok ozlemistim.Banyo yapmaya gittigimde banyo kapısının acıldıgını fark ettim begum senmisin dedim .Evet dedi .Sonra uzun uzun sohbet ettik birden banyonun kapısı tekrar acıldı.Okan sen kimle konusuyorsun dedi.Dusa kabini hızlıca acarak senle hayattım dedim begum bana saksın saksın bakarak ben odandaydım ama dedi .Ürkmüstüm hic bisey demedim havlumu alarak odaya yoneldim begum me sende dus al ama kapın acık kalsın dedim.Ben odaya donerek utsumu giyindim.O sırada begum dutsa sarkı soylemeye baslamıstı.Cok komik bir sesi vardı.Birden bire bir cıglık duydum hızlıca banyoya gittigimde banyo kapısı birden suratıma kapandı.Begum ac kapıyı ac diye yumruklamaya basladım nolur ses ver nolur derken kapıyı kırmaya karar verdim.Begun kapının arkasından cekil kapıyı kıracam dedigim anda kapı acıldı karsımda masmavi gozlerini sinsice kısmıs kıskıs guluyordu.Cok kızmıstım ama onu cok sevdigim icin tepki gosteremedim.ogece beraber uyuyorduk uykum dan garip garip ruyalar gorerek irkilerek uyandım begum her irkildigimde uyanıp bisey yok bisey yok ben burdayım diyordu begum okan hala uyanıkmısın evet dedim ben bi lavaboya gidecem dedi saat sabahın 02:15 idi.Arkam donuk bir sekilde uyuyordum.Yatagımda bir agırlık hissettim begum mun geldigini dusunerek hic donupte bakmadım.sonra odanın hızlıca sogudugunu hissettim arkadaslar devamını yazacam kendinize iyi bakın is yerindeki pc ile zor oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2011 vavv süper bekliyorum devamını çok güzell Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doeth Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2011 Devamını merakla bekliyorum dostum, nasıl etkilediyse kalkıp ışığı yaktım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mewtwo Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2011 Heyecanlıı Gerçek mi yoksa hikaye mi yazıyorsun ? Bunu Bi Cevaplasan -,- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burrc Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2011 Bu ne yaa haftalık takip ettiğim dizileri beklediğim gibi oldu çok meraklandım walla.Devamı nerede bunun :clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypto Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2011 sonra...........sonrasını hatırlamıyorum hemde hiç hatırlamıyorum.Kendime geldigimde begüm çığlık çığlığa idi.sonra tekrar bayıldım.Gözlerimi açtığımda Hastanede idim korkunc bir acı vardı parmaklarımdan dirseğime kadar iki kolumda kırıklar vardı.Ne oldu ne oldu bana.Hiç bir şey hatırlamıyordum.Yanı basımda sadece teyzem vardı.Tek hatırladığım begümmün hıckırıklı ağlıyışı idi.Hayatımdaki 15 dakikada ne olmustu.2 Gün sonra kendime geldim beni kontrole gelen hemşemşireye 2 gün önce başımda bir bayan vardı ağlıyordu hemsire garip garip bana bakarak buraya siz kendiniz geldiniz dedi ......benmi dedim!!!!!5 gün hastanede yattıktan sonra taburcu oldum.bunun sebebini araştımam gerekiyordu.Bu arada artık o eve dönemezdim.iyleşene kadar baska yerde kalmam gerekiyordu.Teyzem oglum korkma yanındayım bende kal diyordu bu arada beni 18 yasıma kadar teyzem büyütmüştü annem ve babam kopuk insanlardı.Her halde her zengin insanın yasadıgı bir kopukluk bu aile sevgisi olmadan büyümek bu galiba Begüm neden hala gelmemişti.Ona sormam gereken cok şey vardı.Ailem beni önemsemezdi zaten duyduklarında sadece aradılar ve hastane masraflarım için para yolladılar 8 ay sonra tüm kırıklarım iyileşmişti teyzeme o eve dönmem lazım dedim bu arada begümü bulmam gerekiyor dedim teyzem oğlum bende senle gelecem dedi.Hazırlıgımızı yaptık vede birlikte yola cıktık eve geldigimde kapıyı annem açtı elinde sigara ve içki hoş geldin oğlum dedi.Hiç cevap vermeden odama çıktım.odamın kapısına geldigimde birden duarksadım elimi kapı koluna yaklaştırdım ve geri çektim sonra tekrar kapı kolunu kavradım girmem gerekiyordu kapıyı açtım perdeler kapalı oldugu için odam karanlıktı perdeyi araladım ve kosede duran sandalyeyi alarak cama yaklaştırdım. begümü düşünüyordum.ona ulaşmam gerek arkadaslar kendinize iyi bakın işlerim yogun vede uykum geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burrc Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2011 :wallbash:Abi Lanet girsin yaa burada kesilir mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
omersefik Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2011 haha seni burada bulmak çok güzel bu arkadaşın neden kesik kesik yazdığını merak edenler için söyliyeyim kendisini tanırım bi formda aynı soy ismini taşıyoruz diye baya muhabbet etmiştik bana dedigine göre hikayelerini çalıp kendilerinin gibi yayınlıyanlara kızdıgı için böyle yazıyor aslında ses kayıtlarını vede inanılmaz görüntülerini de paylaşsa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2011 hhahah naptın ya orda bitirilirmi devam et uyuma!! bak karabasanın olurum yaz çabuk!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
omersefik Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2011 oooo yazsana bilader ya ne kadar bekletecen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onurkan Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 2011 den beri cevap yok , arkadaşın başına bişey gelmiş olmasın :s Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egeklan Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Cidden. Ama ben çok merak ettim bu gerçek mi? Yoksa kurgu mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sheger Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2014 ürkütücü hikayeymiş =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onurkan Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Yazıyosunuz madem devamını getirin bari insanı merakta bırakmayın . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
treM Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Yazan kişinin yaşayıp yaşamadığı meçhul Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.