Jump to content

cinleri ve diğer varlıkları uzak tutmak...

atiay

Önerilen Mesajlar

bir kişiyle benim için önemli olan bir şey konuşucam...bu konuşma yaklaşık olarak 2-3saat kadar olucaktır... gayet açık bir şekilde biliyorum ki o konuşmada cin veya herhangi bir varlık olucaktır... ve bu konuştuklarımızı bağlı olduğu bir insana söylücektir..bunları ona söylediği anda bir çok kişi zarar görücektir.. acaba bu konuştuklarımızı veya konuşma esnası boyunca uzak tutma imkanımız varmıdır...zarar görücek şekilde uzaklaştırmak anlamında söylemiyorum.. sadece konuştuğumuz konuyu başka bir yere taşımamalı.. onun için ne yapabilirim...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

birçok alternafit korunma yöntemi var en klasik ve basiti, tuzdan etrafınıza bir çember kurmanız. Özel bir su hazırlayıp odayı temizlemeniz ve çeşitli latince veya islami dualar kullanabilirsiniz. sator karesi kullanabilirsiiz çok eski ve güçlü bir korunma duası-karesi yöntemidir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...