atiay Oluşturma zamanı: Mart 20, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 20, 2011 bir kişiyle benim için önemli olan bir şey konuşucam...bu konuşma yaklaşık olarak 2-3saat kadar olucaktır... gayet açık bir şekilde biliyorum ki o konuşmada cin veya herhangi bir varlık olucaktır... ve bu konuştuklarımızı bağlı olduğu bir insana söylücektir..bunları ona söylediği anda bir çok kişi zarar görücektir.. acaba bu konuştuklarımızı veya konuşma esnası boyunca uzak tutma imkanımız varmıdır...zarar görücek şekilde uzaklaştırmak anlamında söylemiyorum.. sadece konuştuğumuz konuyu başka bir yere taşımamalı.. onun için ne yapabilirim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2011 ispiyonculuğun çok kötü bir davranış olduğunu izah edebilirsiniz. bir öneri sadece;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2011 birçok alternafit korunma yöntemi var en klasik ve basiti, tuzdan etrafınıza bir çember kurmanız. Özel bir su hazırlayıp odayı temizlemeniz ve çeşitli latince veya islami dualar kullanabilirsiniz. sator karesi kullanabilirsiiz çok eski ve güçlü bir korunma duası-karesi yöntemidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2011 Sator karesini kullanacaksaniz tanrı mithra için yakacağınız tütsü / buhur ve küçük hediyeler de sunun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.