MrColt Oluşturma zamanı: Mart 21, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=AKb43xZaykw 2 genç piyano çalıyorlar,hem de ellerini ayaklarını dillerini kullanmadan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2011 Ben de saf saf bakıyorum ne olacak diye. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2011 Asdhjfjhdgsgafsd :rofl: Bende evet diyorum 3 evetler uğurluyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2011 Kim bu kadın ya http://i54.tinypic.com/313gknt.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2011 Böyle darbe alarak kısır kalıcaklar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyoma Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2011 Piyano tuşlarından ,bir zarar geleceğini zannetmiyorum . Ayrıca ,gayet yaratıcı bir çalışma olmuş . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2011 Hakikaten yaratıcılığın sınırlarını zorlamışlar:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
winkan Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2011 kıyamet alametlerinden olsa gerek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2011 bu gerçek bir yetenek işte umarım aynı başarıyı telli çalgılardada gösterirler.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2011 bu gerçek bir yetenek işte umarım aynı başarıyı telli çalgılardada gösterirler.... Ben başarılarının devamını yaylı çalgılarda bekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2011 Edirne'de darbuka bile çalarlar böyle. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2011 Ben aynı başarıyı.....,neyse : ) hayatlarında mutluluklar diliyorum bu iki gence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.