Severus9 Oluşturma zamanı: Mart 22, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 22, 2011 Aslında bu astral seyahatle 3.günüm ve 2 gündür deniyorum daha yeniyim biliyorum fakat kendimi gerçekten şartladım bu duruma ... Hırs yaptımda denebilir.. ve bu ilk denememdeki gözlemlerim.. 1. Uyuşma tepeden tırnağa olmadı. 2. Karnımdan ruhum çıkıcakmış gibi hissettim ve bekledim. 3. imgelerimi hatasız yaptım denemez. 4. hiç bir teknik kullanmadım sadece duvara yoğunlaştım . 5. Gözlerim açıktı.. ve 2. denemem ve bilinçli olarak ilk denemem.. 1. Uyuşma tepeden tırnağa gerçekleşti.. 2. ilk deneyişimdeki gibi karnımda acı duymadım 3. imgelerim hatasızdı.. 4. bir tek nefes tekniğini kaçırdım.. 5. gözlerim nadiren açıktı. 6. gözlerimi kapattığımda uğultular duymaya başlıyodum ve konsantrem bozulduğunda bu uğultuların kesildiğini hissediyordum 7. gözlerimi kapadığımda bembeyaz bir sayfa gibiydi herşey. Ve bu denemeleri tamamen sessiz ve karanlık bir ortamda gerçekleştirmedim. Hatalarımı bulup bana söylerseniz bu astral seyahati gerçekleştiriceğime inanıyorum. Yardımcı olan herkeze.. teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nisss Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2011 3. Günde bu kadar başarı yeterince iyi Bence biraz sabretmen lazım. eksiklerinin sende farkındasın Zamanla daha da başarılı olacağına eminim;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Severus9 Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2011 Aslında biran önce bu özel dünyaya adım atmak istiyorum.. Sabır bende olmayan bişi. 4. gün yapıcam inş Birde şunu sorucaktım .. Siz ruhunuzun çıktığını nerden anlıyorsunuz birde gözler hep kapalımı özellikle gözlerde hata yapan çook kişi var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2011 dostum en büyük hatan sabırsızlık , şartlanma zihnini boşalt. Ruh beden ve zihnin ahengini yakala ne Çok uykulu ne Çok uykusuz anını kolla. Ve yukarıda saydıkların doğru yolda olduğunun kanıtı. Herkesde aynı şey olacak diye bir kaide yok . Ben buralardayim . Bu başlık altında paylaşabilir sorularına yanıt arayabilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ram Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2011 Sabır, sabır, sabır. Bu istemsiz bir deneyim de olabilir, kontrollü de ama samimi olarak söylüyorum, çalışmayı sürdür ve sonunda başarırsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Severus9 Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2011 kesinlikle sürdürücem de .. artık napıcağımı bilemiyorum arkadaşlar. Sabır sabırda siz bu deneyimleri yaşamış kişilersiniz bilirsiniz beni anlarsınız biran önce astral seyahate çıkmak istiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Severus9 Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Artık konsantre ve moda direk geçebiliyorum. Artık Uyuşmalar vs. bir anda oluyor. Fakat Gevşerken kendimi sabah uyanırken görüyorum Gevşersen uyursun gibi bişi oldu artık. Her denemem de bu gerçekleşiyor ve ben buna kızmaya başladım. Bir öneriniz varsa cevaplarınızı bekliyorum Saygılar. İyi forumlar .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Kendini gevşersen uyursun diye şartlandırma. "Gevşersen transa geçersin" diye şartlandır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cehennemdeki leonard Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Şuurumuzun bedenimizin dışına yansıması yada diğer bir tanımla, şuurluk alanımızın genişleyerek beden dışına taşma olayına Astral Projeksiyon denir,yani ruhla alakası yok,o yüzden karnından ruhunun çıkacağını falan düşünme,sadece bilinç alanını genişleteceğini düşün Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Severus9 Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Ruhun çıkmıcağını Biliyorum.O zaman ki cahilliğime verin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rulesofdevil Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 dostum en büyük hatan sabırsızlık , şartlanma :) Katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Severus9 Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Sabırsızlık ? . yaklaşık 2 aydır düzenli olmasada deniyorum. Sabırsız olmazsam bu konu üzerinde pek yoğunlaşamayacağımı öğrendim bu süre zarfında. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smart Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 forumdaki bilgilerle ilk defa bende denedim dün akşam hatta sabahladım sabah yatarken denedim. her şey çok güzel gitti ama başarısız oldum çünkü deneyimsizim denemede kalbim çok atmaya başladı üstümde hem bir hafiflik hemde ağırlık vardı kulaklarım çınlıyor ve bedenim titreşiyordu ama fiziken deil ruhen, çok heyecanlıydım sakinleşmeye çalıştım tam bedenden çıkmama ramak kala olmadı tabi denemeye devam edicem daha çok deneyim gerekli ama başarıcağımı biliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zalea Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Sabah genelde saat kaçta uyanıyorsunuz? Mesela 8 de uyanıyorsunuz. Saat 6:30 da uyanıp astral seyahati denemenizi öneririm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Australi Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 En iyi ortam: Gece. Yapman gereken: Gözlerini kapat uyu ama uyuma. Uyumadan uyumayı başarırsan önünde hiç bir engel yok en azından ilk seferi atlatmış olacaksın. Bu da sana ikinci sefer için alt yapı hazırlamış olur. İlk seferinde bir yerlere gitme. Etrafına bak gözat. Konsantre ol objelere odaklan. Çıkmak için yapman gereken tek şey beynini uyutup, zihnini uyutmaman. Zalea'nın dediğini de dene istersen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SihirliEnerji Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 astrale çıkacam diye hırs yapmak, kafaya takmak sizi iyice huzursuz eder.. o yüzden önce içinizdeki hırsı azaltın. kafaya takmayın, sadece olmasını dileyin, çalışın. gece gevşemeniz direk uykuya dalmanıza neden olacaktır. bunun önüne geçmek için düzenli meditasyon yapın arkadaşlar. böylece bilinciniz açıkken gevşemeyide halledebilirsiniz. kısacası bol meditasyon, az hırsla bu iş çözülür. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.