evagram Oluşturma zamanı: Mart 23, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 23, 2011 Arkadaşlar ben ders çalışırken dikkatimi toplayamıyorum, mutlaka başka şeylerle uğraşmaya başlıyorum. Mantraları araştırırken ders çalışmaya hazırlanırken de kullanılabileceğini öğrendim. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ve belirli bir mantra kullanmam gerekli mi bunun için? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2011 Konsantrasyonu artırıcı hipnotik müzik yapan bir program var sitede ona bakabilirsin. Onun dışında mantraları kullanabilir misin bilmem ama dikkati toplama ile ilgili birşeyler okusan daha yararlı olur bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
evagram Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2011 Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2011 Üzgünüm davetsizce giriyorum konuya. Mantarlar olarak okudum ve merak sardı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2011 Bir mantık hatası yokmu ? Mantra , zihninizi tamamen o kelimenin titreşimine odaklamak , bir nevi zihni boşaltmak için kullanılan kolay tekrarlanan sözcükler . Peki hem ders çalışırken hem nasil Mantraya odaklanıp pasif meditasyon ile rahatlayacaksin ? Ders çalışma Mantrasi var da ben mi bilmiyorum ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
evagram Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2011 Bir mantık hatası yokmu ? Mantra , zihninizi tamamen o kelimenin titreşimine odaklamak , bir nevi zihni boşaltmak için kullanılan kolay tekrarlanan sözcükler . Peki hem ders çalışırken hem nasil Mantraya odaklanıp pasif meditasyon ile rahatlayacaksin ? Ders çalışma Mantrasi var da ben mi bilmiyorum ? Evet, sanırım haklısın ki sen benden daha bilgilisin bu konuda Ama orada mantraları zihninizi gereksiz düşüncelerden arındırmak için ders çalışmaya başlamadan önce veya meditasyona başlamadan önce kullanabilirsiniz diyordu. Ben de buna dayanarak sormuştum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.