ErSt_QuEr Oluşturma zamanı: Ağustos 12, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 12, 2006 bedava maça girmenin yöntemi!! Belesçi bir taraftar futbol maçlarina para ödemeden girebilmenin bir yolunu bulmus. Tribünlerde bir efsane olarak yayilan bu arkadas, giris kapisina gelip kapidaki görevli polise telasli bir ifadeyle "Abicim çok cil bi durum oldu. Içeride maçi seyretmeye gelmis bi abi var, (Bir isim salliyormus)hanimi aniden rahatsizlandi. Hastaneye kaldirdik. Onu acilen bulup hemen hastaneye yetistirmem lazim" diyormus. Ehliyetini rehin birakarak içeri giriyormus. Ama içeride maçi seyredecek kadar kalmak dikkat çekeceginden, hemmen diger kapiya kosturup, oradan disariya çikiyormus. Çikarken kapidaki polise "Abicim benim arabayi çekiyolarmis, bi çikip bakiim ne oluyomus. Problem varsa halledip geleyim" diyomus. Taabii geri gelince tanisin diye e bu polise de kimligini birakiyormus. Cikar çikmaz ilk girdigi kapiya kosturup "Abicim Allah razi olsun ben arkadasi buldum diger kapidan ciktik. Simdi benim ehliyeti alabilir miyim?" diyomus. Ehliyeti kaptigi gibi çiktigi kapiya yollaniyormus. "Abicim ben araba isini hallettim çok saol. Kimligi alabilir miyim?" deyip kimligini de alarak içeriye sag salim giriyormus. yaratıcı degil mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
m3lt3m Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 evet bu arkadaşın adı albert einstein mış millet zekasıyla neler yapar bizimkiler maça giriyor ya.. ama süpermiş, maça giren arkadaşı da tebrik ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2006 valla adam zekiymiş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 Başarılı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hedep Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 çok güzelmiş ama bunu okuyupta yapmaya kalkan cesur çılgınların başına ne gelir onu bilmem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sessizgemiler Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 ben niye hep aynı görevileri görüyorum sürekli değişen görevli istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 helal olsun valla...süper yha ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 vay bee:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aXhi Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Zekâsını yanlış yerlerde arcıo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.