Xypn Oluşturma zamanı: Mart 26, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 26, 2011 Kısaca anlatacak olursam SADECE evdeyken etrafımda birden bire ışık beliriyor ve anlık bir şekilde kayboluyor. Bu ışık genellikle sarı ve ceviz büyüklüğünde , ışıgı farkettigim an yokoluyor .Genellikle duvarların önünde görüyorum. Bu günde 4-5 kez oluyor . Bazense daha fazla yada daha az .. Dün ise ilk defa yerde ve parlak bi sekilde gördüm . Sizce bunun anlamı nedir ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MadUnknown Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2011 Bir anlam veremedim ama belki hani gözün başka bir yere odaklanmışken etrafındaki görüntüler biraz değişebiliyor.Mesela karanlıkta ki gibi.Ama kesin birşey demek şu anlık mümkün değil bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2011 sadece ışık görmenden bir anlam çıkabileceğini zannetmiyorum.sadece ışık mı başka bir tuhaflık yokmu etrafında? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
constantin2 Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2011 Kısaca anlatacak olursam SADECE evdeyken etrafımda birden bire ışık beliriyor ve anlık bir şekilde kayboluyor. Bu ışık genellikle sarı ve ceviz büyüklüğünde , ışıgı farkettigim an yokoluyor .Genellikle duvarların önünde görüyorum. Bu günde 4-5 kez oluyor . Bazense daha fazla yada daha az .. Dün ise ilk defa yerde ve parlak bi sekilde gördüm . Sizce bunun anlamı nedir ? Eğer bu ışıkları net algıladığına eminsen bunun evvelde başlayan bazı belirtileride sende mevcut olması gerekir,eğer ki sarı ışıktan bah sediliyorsa bu belirtiler pekte iyice olmaması lazım,örnekler verilecek olursa uyku düzensizlikleri sıklıkla görülen rüyalar,normal yaşantı içinde hep üst üste gelen olumsuzluklar ve bedensel ağrılarla beraber ki bunların bazıları klasikleşmiş olmaları söz konusudur ,üzerinde bir yük taşıyor hissiyatı gibi v.s şeyler olması gerekir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xypn Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2011 Cok sıklıkla karmasık ruyalar görüyorum ve sabah uyandıgımda cok yorgun oluyorum sanki bütün enerjim alınmıs gibi bazense dayak yemis gibi kendimi toparlayana kadar gun bitmis oluyor ve yine basa sarıyorum ..Onun dısında beni kötü etkileyecek bir durumu önceden hissedebiliyorum garip bir karın agrım oluyor . Gördügüm bazı rüyaların gercek cıktıgınıda görüyorum ve sıklıkla dejavu yasıyorum . Sadece bu ışığın ne oldugunu algılayamadıgım icin size sormak istedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2011 parazit varlık gibi görünüyor belirtiler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
constantin2 Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2011 parazit varlık gibi görünüyor belirtiler Aynen sizin fikrinizdeğim,bu bilgim ve tecrübelerimden yola çıkarak şunu net bir dille ifade edebilirim ki negatif bir enerji ,nasıl bu denli buna kanağat getiriyor derseniz 12 yılı aşkın bir süredir bu işin içinde olan bir enerji terapisttiğim gerek bire bir gerek uzaktan tedavilerimde bu tür şeylere çok mağruz kaldım, fakat arkadaşımızın bu sorunu bu tür bilgi alış verişten önemlisi bunun kaynağının araştırılması gerekir bu bir genetik geçişmi yok ise dışarıdan gelen bir enerjimi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rufus7 Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 bende geceleri görüyorum, gökyüzünde. çok çok parlayan büyük bir yıldız gibi beliriyor, kafamı çeviriyorum direk baktığım anda kayboluyor. bu her akşam dışarı çıktığımda oluyor kesinlikle. hani arkadaşımla konusuyorum aniden görüp artık refleks midir bilemem kafamı çeviriyorum susup. ve ben sürekli yıldızları izlerim, arada ilginç bir yıldız filan görünce yolun ortasında durup izliyorum onu ama o gördüklerim neler ? arada ufo filan diyorum ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.