MethaNet Oluşturma zamanı: Mart 26, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 26, 2011 mesela uyudum rüyamı gördüm rüyamda sınavdan 30 alacaqımı görüyorum ve sonra olayların cıkacaqını görüyorum ertesi gün sonucum 30 almısım ve hocayla bütün sınıf kavga ettik ne yapmalıyım?Unutmaya calısmalımı yoksa üstüne qidip gelistirmelimiyim ? Gelistirilecek birseymi ? Büyütülecek birsey mi? Konunun yeri burasımı bilmiyorum daha yeniyim o yüzden affedin;) Herkese İyi Forumlar By MethaNet Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2011 gözünüzü seveyim şu yazı fontlarıyla oynamayın ya.daha karizmatik daha dikkat çekici falan olmuyo sadece göz yoruyor.soruna gelince ne yapacağına sen kendin karar vereceksin.süper yetenek sahibi değilsin sonuçta.bu olaylarla ilgileiyorsan üstüne gidip geliştirirsin ilgilenmiyosan bırakırsın kendi haline Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hortlana Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2011 Bence geliştir.En azından sınavlardan kaç puan alıcağını görürsün.Sınavlara çalışmana gerek kalmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
destinyofthesoul Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2011 nasıl geliştiricekki istemdışı oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Unnamed0 Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2011 Dejavu Olmuş Sana . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Stre Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2011 Bence Türkçeyi öğrenmeniz sizin için daha yararlı olacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hevvez Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2011 Çoğu insan gibi Dejavu yaşıyorsun büyük ihtimalle. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
constantin2 Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2011 gözünüzü seveyim şu yazı fontlarıyla oynamayın ya.daha karizmatik daha dikkat çekici falan olmuyo sadece göz yoruyor.soruna gelince ne yapacağına sen kendin karar vereceksin.süper yetenek sahibi değilsin sonuçta.bu olaylarla ilgileiyorsan üstüne gidip geliştirirsin ilgilenmiyosan bırakırsın kendi haline Bence burarada en güzel faydalı cevabı blsck_sabbath vermiştir, sizin bu cevaba göre hareket etmenizi tavsiye ederim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
asim Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2011 eğer sürekli bunu yaşıyorsan mutlaka bir sebebi vardır.ve bence bunu içine kendine sormalısın.kararını verince zaten ona göre şekillendirirsin hayatını diye düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justice Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2011 Sebebi sınavı nın kötü geçmesi ve bunun bilinç altına yerleşmesi şansına en son gördügün rüya bunun denk gelmesi olabilir.Ama yetenekse eğer ilginç bir yeteneğe sahipsin Geliştirmeni öneririm . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
utkuulu123 Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2011 Bence Türkçeyi öğrenmeniz sizin için daha yararlı olacaktır. Başlık Altındaki En Beğendiğim Yorum.. Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.