SCARRED Oluşturma zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 7, 2007 Burcunuz, Çin burcunuz, Kızılderili burcunuz vb vb. ile uğraşmayın. Buyurun: http://www.paulsadowski.com/birthday.asp Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 scarred bunun türkçe olanın yokmuydu ben bişey anlamadımdaa:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 scarred bunun türkçe olanın yokmuydu ben bişey anlamadımdaa:) vallahi ya anlaşılmıyo... burçlara ilgiliherşey başlıkta ben bişi bulamadım... ama sorun bende:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cddyy Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 benim burcum balık ama hiç tutmuyoo fallarım ne yazarsa fal inanın tersi oluyor olsun mablus talihim döner birgün Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CuRs3 Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 super yaw arkadaslar site her turlu bilgiyi verio ve en son kisimda dogum sign lari falan vermis bende hepsi tutuo butun orda verilenler sizin genel bilgileriniz burcunuza gore degerlendirmeyin sonucta burclarinizi en cok etkileyende yukselen burclariniz degilmidir sahsen bende heps i tutmus son 2 paragrafi falan okumaniz yeterli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 at yilinda dogmusum bu arada benimle ayni tarihte ay ve gun olarak tabi shaggy var vay bea bu beni etkiledi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 bana tembel ve mıskın demıs ya:D cık cık cık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CuRs3 Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 ehuehuehu öle diilsen boşver ama havada hafif bi tembellik ve miskinlik kokusu var ehueheu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 egoistmişim hadi be ordan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 bunun türkçesi vardı arkadaşlar hatta forumdada konusu vardı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.