nevermore Oluşturma zamanı: Mart 29, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 29, 2011 Bu büyüyü yıllardır büyük bir başarıyla uyguluyorum ve şimdi forumda paylaşmak istedim. Bunu kullanmayı ozellikle seviyorum çünkü kişileri hayatınızdan rahatsızlık vermeden çıkarabiliyor, örnegin rahatsız olunan is arkadasları calışma bölümlerini değiştirebilir veya şirketten ayrilabilir. Ya da problem komşular ise sizi rahat bırakıp kendi islerine bakarlar veya en basitinden bulundukları muhiti terkederler yada sınıfta sizi rahatsız eden biri sınıf veya okul değiştirir vs.. Bu büyü tamamiyle wiccan kökenlidir öncelikle bunu bilmelisiniz. Ayrıca benim görüşüm karşı tarafa bir zarar vermediğinden dolayı da etik konusuna takmış arkadaşlar için uygun bir çalışmadır Kullanacağınız Malzemeleri sıralayayım; -post it boyutlarında bir kağıt -15/20 cm uzunluğunda bir ip -plastik bir kap (kavanoz gibi), suyla doldurulabilcek, kapagi olan ve çatlamadan buzlugunuza sigcak boyutta Kime uygulayacaksanız tam ismini kağıda yazın. Kağıdı rulo halinde sarin. Sardığınız kağıdı tam isteginizi söyleyerek iple dikkatlice bağlayın. Ornegin; "..........'in beni ilgilendiren olaylara gereksiz yere karışmayı kesmesini ve herhangi bir sekilde bana veya işime , yaşantıma , ı bir sekilde zarar vermeyi kesmesini istiyorum. Bu ip burada bağlı kaldığı sürece onu ilgilendiren herhangi bir olaya dahil olmayayım. Ve bu kişiyle bir bağım kalmasın/bulunmasın. " (yukarıdaki dileğinizi kendinize göre söyleyebilirsiniz ben örnek olması açısından yazdım) Dugumlenmis ruloyu su dolu plastik kavanozun icine koyun. Kavanozun ağzını kapatın ve buzlugunuzun arka bölümüne yerleştirin. Bu kisi sizi bir daha rahatsız etmeyecek. Bu yaptığınızı kavanozu buzluktan çıkarıp, isittiktan/buzunu cozdukten sonra düğümü çözerek geri alabilirsiniz. Nevermore. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2011 teşekkür ederim nasıl işime yaracak varyaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ged Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 ben denedim bunu deepfreez'e koydum ilk gün birşey yokken 2 gün bir baktım kavanoz paramparça çok şaşırdım acaba niye kırıldıdiye O_o Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 neden olacak,su buz haline geçince genleşir kavanoza basınç yapmaya başlar ve kavanozu patlatır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ged Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 kavanoz tam dolu değildi ama ^^ 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Stre Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Çok teşekkürler..en kısa zamanda deneyeceğim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 kavanoz tam dolu değildi ama ^^ Kavanoz cam mıydı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ged Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 evet camdı galiba hata yapmışım ama şimdi bir tane daha yaptım demir bir kutu içine koydum üstüne stecth folyo çektim kapağı örttüm plastik kelepçe ile destekledim iyice de sıkıştırdım sonra bide siyah kablo bandıyla bantladım biraz abartmışım galiba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melekim Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 çok işime yarayacak neden daha önce görmedimki bunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
angel293 Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Güzel paylaşım..Teşekkürler.. Yalnız bunu yaptıktan sonra kavanoz ne kadar süre buzlukta durmalı? O kişi uzaklaşıncaya kadar mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Psişik gücünüz adlı bir kitapta da zihin gücüyle uzaklaştırma vardı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roZbeKiram Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 bir kavanozun içine iki kişi için hazırlanmış tomar koyabilir miyiz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
White Fear Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 nevermore plastik kavanoz değil mi benim bulunduğum yerde sadece cam kavanoz var soğukta parçalanmamasına göre çeşitli camlar var heralde ama benim bulunduğum yerde yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 nevermore plastik kavanoz değil mi benim bulunduğum yerde sadece cam kavanoz var soğukta parçalanmamasına göre çeşitli camlar var heralde ama benim bulunduğum yerde yok Ağzı kapaklı kahvaltılıklar var onlar gibi bir şey kullanabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 ilginçmiş yarın deneyecem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ged Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 ben beceremedim galiba etkisini goremedim :-( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aikon Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Merhaba nevermore.Teşekkür ederim öncelikle , dileğimizi gerçekleştirirken o kişinin bize yarar sağlayacak şekilde yaklaşmasınıda dileyebilir miyiz,yardımımıza koşması gibi? Yani bunun tam tersi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jahnberq Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 bir kavanozun içine iki kişi için hazırlanmış tomar koyabilir miyiz ? ben de merak ediyorum bunu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 bu şey buzlukta ne kadar duracak peki hep saklamak mümkün olmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 anlatımim da yazıyor ne kadar kalacağı . Siz geri alıncaya kadar kalacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
anginny Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 teşekkürler çok işime yarayacak bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NoDry Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 denicem bunu ! yapan varmı oldumu tuttumu xD böle bişey lazımdı tamda bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rulesofdevil Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 Denicem Teşekürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valakar Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Hahaha gerçekten çok iyi hemen deniyorum bir kaç gün içn de de sonuçları yazıcam Teşekkürler nevermore. Peki başka biri adına bu büyü yapılabiliyormu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 sonunda çok uğraşmadan olan bir şey bulduk çok şükür ne diyelim saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.