99waytodie Oluşturma zamanı: Mart 30, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 30, 2011 Merhaba arkadaşlar. Haftalar önce bir rüya gördüm. Rüyamda büyük taş bir mekan var, okula benzer. Ve ben bu mekanın dışındayım. İçini merak ediyorum. Bir an 'boşver içine bakmama gerek yok, gideyim' diyorum. Sonra birden 'hayır bu mekana girmeliyim, çünkü uyanınca keşke girseydim diyeceğim. Öyle diyeceğime girip bakayım' diyorum ve giriyorum içeri. Uyandığımda çok şaşırdım, birkaç rüyamda da devamını merak ettiğim şeyler olmuştu, fakat rüyamda hep vazgeçmiştim onları yapmaktan. Uyandığımda 'tüh ya içinde ne vardı acaba? keşke girseydim.' diyordum. Bu olayı yaşayınca hem şaşırdım hem mutlu oldum. Acaba rüyalarımı kontrol edebilir miyim aynen bu şekilde? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2011 bkz. Lucid Rüya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aikon Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2011 Zaten her insanoglunun basarabilecegi bir seydir ruyalarini kontrol etmek . Niye basaramayasin . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2011 İbretlik paylaşım... Önce arama yapıp sonra konu açman mantıklı olmazmıydı? http://www.gnoxis.com/lucid-dreaming-taktikleri-31036.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gotixa Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2011 Arama ile ne alakası var? Arkadaş durumunu paylaşmak istemiş sadece. Bence yaptığınız güzel bir şey. Bilinçaltımızı kontrol edemeyiz, ancak belli ki sizin gördüğünüz rüyalar ve 'keşke'leriniz bilinçaltınıza girmeyi başarmış. Bu şekilde aynı rüyayı tekrar tekrar görmeyi başararak yarım kalmış hazlarınızı devam ettirebilmişsiniz. Lucid rüyayı bu şekilde başarır mısınız bilemem ancak bir takım sabit teknikler size yardımcı olabilir. cemsit arkadaşım linki vermiş... İyi günler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxana Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2011 bnde de bir sonraki gün yaşayacağım olayların birkaç dakikasını bazen rüyamda görüyorum neden acaba? :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gotixa Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2011 Kişisel bir özellik. Bence bunun değerini bilin. Yöneterek yapabileceğiniz bir durum değil ancak nadir olarak görülüyor. Bende de olur mesela bazen. Kötü olduğunu sanmıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dreamy Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2011 Rüyada olduğunu anlama. Rüyada istediklerini yapabilme gibi belirtiler, Lucid rüyadır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
99waytodie Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2011 Lucid rüya için şu i doser parçalarındaki lucid rüya parçasını dinledim. Onu dinledikten sonra daha da belirginleşeceğine daha da zor oldu hatırlamam rüyalarımı. Ters mi tepti, ne olduysa artık. Sanırım dışardan bir etki olmadığı sürece çok daha iyi elimizde tutabiliyoruz rüyalarımızı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.