Jump to content

Rüyalarıma ne oluyor?

99waytodie

Önerilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar. Haftalar önce bir rüya gördüm. Rüyamda büyük taş bir mekan var, okula benzer. Ve ben bu mekanın dışındayım. İçini merak ediyorum. Bir an 'boşver içine bakmama gerek yok, gideyim' diyorum. Sonra birden 'hayır bu mekana girmeliyim, çünkü uyanınca keşke girseydim diyeceğim. Öyle diyeceğime girip bakayım' diyorum ve giriyorum içeri.

Uyandığımda çok şaşırdım, birkaç rüyamda da devamını merak ettiğim şeyler olmuştu, fakat rüyamda hep vazgeçmiştim onları yapmaktan. Uyandığımda 'tüh ya içinde ne vardı acaba? keşke girseydim.' diyordum. Bu olayı yaşayınca hem şaşırdım hem mutlu oldum. Acaba rüyalarımı kontrol edebilir miyim aynen bu şekilde?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arama ile ne alakası var? Arkadaş durumunu paylaşmak istemiş sadece. :)

Bence yaptığınız güzel bir şey. Bilinçaltımızı kontrol edemeyiz, ancak belli ki sizin gördüğünüz rüyalar ve 'keşke'leriniz bilinçaltınıza girmeyi başarmış.

Bu şekilde aynı rüyayı tekrar tekrar görmeyi başararak yarım kalmış hazlarınızı devam ettirebilmişsiniz. :)

Lucid rüyayı bu şekilde başarır mısınız bilemem ancak bir takım sabit teknikler size yardımcı olabilir.

cemsit arkadaşım linki vermiş...

İyi günler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Lucid rüya için şu i doser parçalarındaki lucid rüya parçasını dinledim. Onu dinledikten sonra daha da belirginleşeceğine daha da zor oldu hatırlamam rüyalarımı. Ters mi tepti, ne olduysa artık. Sanırım dışardan bir etki olmadığı sürece çok daha iyi elimizde tutabiliyoruz rüyalarımızı

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...