Jump to content

Yüreği Olan Bu Dövmeyi Yaptırmaz

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

bu kızı dövsen daha iyi

hem o dövmeden daha az canı acır

hem de belki aklı başına gelir

Yanıtlama zamanı:

hastalıkmı bilmiyorum ya bir insan neden bu kadar ilerisine gider anlamıyorummm....

tek kelimeyle bunların yaptıkları saçmalık insan olmaz ya bunlarr

Yanıtlama zamanı:

yok artik bu olay dovmelikten cikmis dayaklik olmus:D anacak boyle bir espriyle kendime gelebilirdim:D

Yanıtlama zamanı:

biz sanırım bunun video sunu izledik

kadın bu dövmeyi yaptırırken 4 kamera çekiodu

sanırım birazda şov amaçlı olmuş o yüzden

benim merak ettiğim

bunun kanser yapma oranıyla hadi normal dövmeyi lazerle çıkartıorlarda bunun geri donuşunun olma olasılığı?

Yanıtlama zamanı:

bu kadar işkenceye, sırf bu iğrenç dövme için yaptırdıysa onu bir akıl hastanesine götürmenizi tavsiye ederim.

Yanıtlama zamanı:

ben dövme iğnelerle yapılıyo diye biliyodum bu ne yaw hele o masanın üstündeki deri parçaları böööööööööööööööööğğğğğğğğğğğ:blink:

Yanıtlama zamanı:

:blink: iğrenç ya hatta iğrenç ötesi o ne be öyle :wacko:

hadi madem yaptırmış adam gibi göz zevkine hitap eden birşey yaptırsaymış bari.geri dönüşü yok ki bunun. ne o öyle ağaç mıdır nedir?

yazık...

değmemiş hem de hiç değmemiş...

Yanıtlama zamanı:

başlığa katılmıorum aksine o dövmeyi yaptıracak yüreğe sahip kızcağız :)yazık olmuş paramparca etmşler o kadr güzel bi dövmede deilmiş hani :p

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...