sudem Oluşturma zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 7, 2007 http://img145.imageshack.us/img145/5025/lookkaewg0609131104wk8.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 bu kızı dövsen daha iyi hem o dövmeden daha az canı acır hem de belki aklı başına gelir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 hastalıkmı bilmiyorum ya bir insan neden bu kadar ilerisine gider anlamıyorummm.... tek kelimeyle bunların yaptıkları saçmalık insan olmaz ya bunlarr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 yaw ben koycaktim bunu yaaaa... tuh kacirdik yetisemedik neyse guzel paylasim olmus elinize saglik... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 sadist bu be kızım akıllı ol be... offf off.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 yok artik bu olay dovmelikten cikmis dayaklik olmus:D anacak boyle bir espriyle kendime gelebilirdim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Yapılırkenki görüntüsü daha iyimiş Sonrasını beğenmedim değmemiş yani:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 öh mazoşist bu kadın kesin, hangi akıl sahibi insan bunu yaptırabilir ki ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 yaw şimdi ne desem boş sırf şekil için insanlar neler yapıyor yazık yazık:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CuRs3 Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 biz sanırım bunun video sunu izledik kadın bu dövmeyi yaptırırken 4 kamera çekiodu sanırım birazda şov amaçlı olmuş o yüzden benim merak ettiğim bunun kanser yapma oranıyla hadi normal dövmeyi lazerle çıkartıorlarda bunun geri donuşunun olma olasılığı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2007 bunlar ya manyak ya sadist gerizekalı bunlar vallaa diyecek fazla birşey bulamıyorumm yuhhhh artıkk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2007 bu kadar işkenceye, sırf bu iğrenç dövme için yaptırdıysa onu bir akıl hastanesine götürmenizi tavsiye ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xandercan Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 yaptıranda yanındakilerde çok eğleniyo anlaşılan >_ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 bu kadını tuttum acıyı seviyor 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YUH Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 ben dövme iğnelerle yapılıyo diye biliyodum bu ne yaw hele o masanın üstündeki deri parçaları böööööööööööööööööğğğğğğğğğğğ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hedef Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 iğrenç ya hatta iğrenç ötesi o ne be öyle hadi madem yaptırmış adam gibi göz zevkine hitap eden birşey yaptırsaymış bari.geri dönüşü yok ki bunun. ne o öyle ağaç mıdır nedir? yazık... değmemiş hem de hiç değmemiş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 kadının derisini biyer toplayıp çekmişler ya patates kabugu gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 niye bu kadar tepki gösterdiniz yaa o kadar kötü bir durum yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 fena oldum,çok kötü birşey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 başlığa katılmıorum aksine o dövmeyi yaptıracak yüreğe sahip kızcağız :)yazık olmuş paramparca etmşler o kadr güzel bi dövmede deilmiş hani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2007 dövme değil de "oyma" desek daha doğru sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest esmanur Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2007 olamaz boyle bir manyaklik...iyyyy balamdim bile o neydi oyleeee.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dangerousangel Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2007 vücutlarına yazık ediyolar iğrençmiş be Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2007 dövme deil bu resmen derisini yüzdürmüş ucuk ya! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest esmanur Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2007 uyyyyy arkadaslar nasil bir sey oyle oo gordunuz degilmii..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.