pruflas Oluşturma zamanı: Mart 31, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 31, 2011 geceleri uyumadan önce kulağıma benim adımı fısıldıyorlar sonra cevap veriyorum ve onlar anlatmaya başlıyorlar.konu çoğunlukla ya alakasız bi konu oluyor ya da kimin benim hakkımda ne düşündüğü oluyor sizce bu kişilik bölünmesi mi yoksa paranormal bir olay mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
evagram Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 Karar verebilmek için verdiğiniz bilgiler yeter mi bilemiyorum :/ Ama belki bütün gün yorulan zihninizin size küçük bir oyunudur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pruflas Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 Karar verebilmek için verdiğiniz bilgiler yeter mi bilemiyorum :/ Ama belki bütün gün yorulan zihninizin size küçük bir oyunudur olabilir ama bu bu siteye üye olduktan sonra olmaya başladı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 her zaman karıştırilmistir ikisi . Varlıklar mi yoksa ruhsal bir problemmi ? Hangisine inanmak istediğiniz Önemli öncelikle. Sonra kendiniz buna inanmak zorundasınız . Inandırmak zorundasınız . Herhangi bir varlık günlerce aylarca aynı eylemi yapmaz . Yani kulağınıza fısıldıyor ise size bilmediğiniz şeyler söylüyor ise beklentilerine hazır olmak durumundasınız . Ayrıca varlıklar ile iletişime bir şekilde geçen biri inanın kararsız kalmaz . Bu farklı birşey anlatabileceim birşey değil ama anlarsınız bunu . Içinizdeki adrenalinden tutun da hayatınızdaki değişikliğe kadar bir Çok işaret size aynı noktayı gösterir . Inancıniz hangi yönde ilerliyor ise ona yoğunlaşın . Sorununuz olduğunu düşünüyorsanız doktora gidin . Yo Hayır varlıklar sizinle iletişim kuruyor siz buna inanıyorsaniz onlari beklemeyin sizde iletişim yollarını araştırın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Phorcys Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 birilerinin sizin hakkınızda ne düşündüğünü söyleyenlerin olduğunu duymuştum fısıltı şeklinde ama onun için de bireyin istemesi gerekiyodu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 mart ayında yani bu ay üye olmuşsunuz 30 günde bunu anlamanız oldukça zor . Hem ne gibi bağlantı kurdunuz ? Bu siteye üye olan bi arkadaşta enerjisinin çalındığını iddia ediyordu üye olana eşantiyon cin falan vermiyoruz . Sevmiyorum bu tarz cümleleri . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
evagram Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 mart ayında yani bu ay üye olmuşsunuz 30 günde bunu anlamanız oldukça zor . Hem ne gibi bağlantı kurdunuz ? Bu siteye üye olan bi arkadaşta enerjisinin çalındığını iddia ediyordu üye olana eşantiyon cin falan vermiyoruz . Sevmiyorum bu tarz cümleleri . Eşantiyon cin sevdim bunu güzel bir cevap bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aikon Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 Anlattığın şey banada oluyor , hatta kısık sesle bir kaç kez ismim kulağıma geliyor ama yersiz olduğunu farkediyorum. Şu anda olduğu gibi =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 cinde olsa insanda olsa hayvanda olsa her varlığın "dinlenilmeye" ihtiyacı var =) Biraz kulak kabarttığınızda herkes dört gözle kulağınıza fısıldamak istiyor. Yeter ki dinlemeyi isteyin. O yüzden biz diyoruz ki madem birilerini dinleyeceksiniz, bu neden en yakın arkadaşınız, belki anneniz-babanız ya da en azından ruhunuzun sesi olmasın? Onlara kulak kabartın bence, daha hoş şeyler duyacağınızı hatta hayatınızda en muhteşem -adeta cennetten gelen- müziği dinleyerek uyuyacağınızı garanti ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 Öncelikle bende aynı şeyi yaşıyorum dostum, tam da uykuya geçiş anlarında. Genelde adımın fısıldandığını duyarsın, sonra sesler yükselir çok yükselir ama rahatsız etmeyen bir tınısı vardır. Aslında bu sesleri herkes duyar ama dinlemez, dinlersen genelde konuyla alakalı şeyler olmadığını duyarsın, yada bazen sadece karışık sesler halinde gelir. Belki de bu sesler bilinçaltımızın uyku ile uyanıklık arasındaki dışa vurumudur. Kim bilir. Saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 cinde olsa insanda olsa hayvanda olsa her varlığın "dinlenilmeye" ihtiyacı var =) Biraz kulak kabarttığınızda herkes dört gözle kulağınıza fısıldamak istiyor. Yeter ki dinlemeyi isteyin. O yüzden biz diyoruz ki madem birilerini dinleyeceksiniz, bu neden en yakın arkadaşınız, belki anneniz-babanız ya da en azından ruhunuzun sesi olmasın? Onlara kulak kabartın bence, daha hoş şeyler duyacağınızı hatta hayatınızda en muhteşem -adeta cennetten gelen- müziği dinleyerek uyuyacağınızı garanti ediyorum. şu anda size sonuna kadar katılıyorum. güzel bir açıklama yapmışsınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
siena Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 bende buna benzer bişi yaşadım benimki daha çok bir sürü ses çızırtılar vs. anlaşılır pek bişi duymadım odak noktam başkaydı belki ama işimi bitirdikten sonra ben konuştum birini yanıma getirmelerini istedim ve getirdilerde 2 dk içinde çok korktum ama birazadan bidaha deniyeceğim saatim geliyor bakalım olucak mı bence sende dene Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 bende bu tür deneyimler yaşadım..gerçek mi yoksa sadece bilinçaltı oyunlarımı diye merak ediyorsan bunu kendin ayırt edebilirsin diyorum..çünkü kendi yaşadıklarımın sorgulanamayacak kadar gerçek olduklarını biliyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 siz gene fısıldama ben babamın veya birinin bana bağırışını zaman zaman havlama sesi , tabı normalde bağırmıyo adrenalin tavan doğruluyom 2dk derin nefesalıp yatıyorum sonra %90 lucid rüyanın ortasında buluıyorum kendimi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sgaby Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2011 o çoğu kişide oluyor ya tam yatış esnasında o gün konuştuğunuz insanların sesleri size adınızı fısıldıyor banada çok oldu anormal birşey değil bence . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.