Jump to content

Bir Babanın Oğluna Verdiği İnanılmaz Ceza

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı: (düzenlendi)

söylenecek tek söz imdat ...

401.jpg

402.jpg

403.jpg

404.jpg

AurorA tarafından düzenlendi
Ölü Resimler Temizlendi
Yanıtlama zamanı:

hiç bir baba boyle bir ceza vermez.

kesin çocuğu kaçırmış ve kolunu kırıp dilendireceklerdir.

:( böyle şeyleri nereden buluyorsun iyi misin sudem? Beni korkutuyorsun.

Yanıtlama zamanı:

Olaylar her yerde karşıma çıkıyor haklısın da. Hep senin karşına neden çıkıyor. özellikle araştırıyormuşsun gibi geliyor :p

Yanıtlama zamanı:

açıkcası sitelere bakıyorumm güzel birşeyler bulurmuyum diyeee...

görüyorum garibimee gidiyor bende koyuyorum siteyee..

bilmem farkındamısın ama açtığım konuların hepside birbirinden farklı nedense koyduğum bu fotoğraflar sende farklı arz etmişşşş

Yanıtlama zamanı:

Sana takılıyorum ya sudem :( Sanırım havanda değilsin bugün... Neyse. saol diğer paylaşımların için. kah üzülerek kah severek izliyoruz :)

Yanıtlama zamanı:

ya bu wideoyu arkdsım ızlemıs... bı yerde sadece bıseyı kanıtlamak ıcın yaptırılan bıseymıs.. hanı atesın ustunden yururum bısey olmaz hesabı.. cocun kolu kırılmamıs .. hatta kalkıp bısı yokmus gıbı yurumus sonunda

Yanıtlama zamanı:

oyle seylere bile bakmak istemiosun ama isine gelince karate biliosun tugcemgul :p

bunu bende nette cesaret kaniti die gormustum

millet cesaret die asiri dozda abartio bazen :D

Yanıtlama zamanı:
oyle seylere bile bakmak istemiosun ama isine gelince karate biliosun tugcemgul :p

men karate bilmemki...:(:(

kedim bilir:):)

--------------------

men karate bilmemki:(:(

kedim bilir:):):)

Yanıtlama zamanı:

bencede senin bu konuyu aldigin yerde resimlere senaryo uydurmuslar sadece bu resimlere bakarak ortada bir babanin olmadigini soyleyebiliriz;) bencede dayaniklilikla ilgili ya da nagmideger mucize kiyamet alamati dedirtmek icin yaptirilan birsey cok insan var buna bakip "bak cocuk nasil dayniyor kiyamet kopacak" diyebilen;)

Yanıtlama zamanı:

bencede sanalda uydurulmuş bi hikaye ;) ama herşeye rağmen böyle bişeyin bi çocuğa yapılması yanlış...

Yanıtlama zamanı:

katılıyorum sana firdevss..

ortada bir baba var yada yok çocuğun acıı çektiği herhalinden belkiii

Yanıtlama zamanı:
men karate bilmemki...:(:(

kedim bilir:):)

--------------------

men karate bilmemki:(:(

kedim bilir:):):)

ehueheu

ok o zaman kedin uzak dursun benden :p

çok sakat hem kedi hemde karate

Yanıtlama zamanı:

Bu aile geçimini sağlamak için bu şekilde sokak gösterisi yapıyo arkadaşım araştırmadan niye paylaşıyosun milleti kandırıyosun burda -_-

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...