sudem Oluşturma zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 7, 2007 (düzenlendi) söylenecek tek söz imdat ... Nisan 8, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü Resimler Temizlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 hiç bir baba boyle bir ceza vermez. kesin çocuğu kaçırmış ve kolunu kırıp dilendireceklerdir. böyle şeyleri nereden buluyorsun iyi misin sudem? Beni korkutuyorsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 heryerden karşına çıkabiliyor arkadaşım bu tür olaylarr... meral etme ben iyiyimm.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Olaylar her yerde karşıma çıkıyor haklısın da. Hep senin karşına neden çıkıyor. özellikle araştırıyormuşsun gibi geliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 açıkcası sitelere bakıyorumm güzel birşeyler bulurmuyum diyeee... görüyorum garibimee gidiyor bende koyuyorum siteyee.. bilmem farkındamısın ama açtığım konuların hepside birbirinden farklı nedense koyduğum bu fotoğraflar sende farklı arz etmişşşş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Sana takılıyorum ya sudem Sanırım havanda değilsin bugün... Neyse. saol diğer paylaşımların için. kah üzülerek kah severek izliyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 canım sıkkın biraz ondandır... kalbini kıraçak birşey yazdıysam kusura bakma canımmmm:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boggyhillocks Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 bir kez daha kafasızlık.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ENDLESS Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 ya bu wideoyu arkdsım ızlemıs... bı yerde sadece bıseyı kanıtlamak ıcın yaptırılan bıseymıs.. hanı atesın ustunden yururum bısey olmaz hesabı.. cocun kolu kırılmamıs .. hatta kalkıp bısı yokmus gıbı yurumus sonunda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 walla hiçte öle durmuyorr ama..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ENDLESS Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 ewet bende suan baktım .. arkdsım yanımda oturuodu bakarken de o soledı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 nedir bu ya... ben böyle şeylere bakmak bile istemiyorum ya neyse ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CuRs3 Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 oyle seylere bile bakmak istemiosun ama isine gelince karate biliosun tugcemgul bunu bende nette cesaret kaniti die gormustum millet cesaret die asiri dozda abartio bazen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 oyle seylere bile bakmak istemiosun ama isine gelince karate biliosun tugcemgul bunu bende nette cesaret kaniti die gormustum millet cesaret die asiri dozda abartio bazen men karate bilmemki...:( kedim bilir:) -------------------- oyle seylere bile bakmak istemiosun ama isine gelince karate biliosun tugcemgul bunu bende nette cesaret kaniti die gormustum millet cesaret die asiri dozda abartio bazen men karate bilmemki:( kedim bilir:):) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 bencede senin bu konuyu aldigin yerde resimlere senaryo uydurmuslar sadece bu resimlere bakarak ortada bir babanin olmadigini soyleyebiliriz;) bencede dayaniklilikla ilgili ya da nagmideger mucize kiyamet alamati dedirtmek icin yaptirilan birsey cok insan var buna bakip "bak cocuk nasil dayniyor kiyamet kopacak" diyebilen;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 bencede sanalda uydurulmuş bi hikaye ama herşeye rağmen böyle bişeyin bi çocuğa yapılması yanlış... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 katılıyorum sana firdevss.. ortada bir baba var yada yok çocuğun acıı çektiği herhalinden belkiii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CuRs3 Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 men karate bilmemki...:( kedim bilir:) -------------------- men karate bilmemki:( kedim bilir:):) ehueheu ok o zaman kedin uzak dursun benden çok sakat hem kedi hemde karate Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kanatli Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2013 aynısını düşünüyorum.Dilendiriceklerdir mutlaka off. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Steamgear Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Bu aile geçimini sağlamak için bu şekilde sokak gösterisi yapıyo arkadaşım araştırmadan niye paylaşıyosun milleti kandırıyosun burda -_- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yay Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Küfür edecekken kendimi zor durdurdum iyi mi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.