sirius Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2011 Akşam Yemeği Nasıl Adanır? Akşam yemeğini Diana'ya adamak için yapılması ve söylenmesi gerekenler. Un ve tuz ile bal ve suyu alacaksınız ve şu büyülü sözleri söyleyeceksiniz: Un Büyüsü Kutsuyorum seni, ey un! Sen ki bizim vücudumuzsun ve sensiz Yaşayamayız biz. Çiçek olmadan önce toprağa giren O derin sırların saklandığı Ve yüzeye çıkınca rüzgarda Bir toz zerresi gibi dans eden Sen değil misin Gizemlerin parıltısına katlanan. Daha genç bir sürgünken Hatta altından ışıldayan tohumken Daha o zaman gelmişti ateşböcekleri Senin yolunu aydınlatmaya Onların yardımı olmaksızın çıkamazdın Ne de böylesine güzel olabilirdin İşte bu yüzden periler ve cadılardansın Ateşböceklerinin güneşten olduğu gibi. Ateşböceklerinin kraliçesi! Hemen gel, Yarışır gibi bana gel Vur atına gemi beni şarkı söylerken duyunca Kralın oğlunu zaptet ve getir bana Getir onu çabucak, özgür bıraksın seni! Sen ki parlak ve mükemmelsin Seni bir cam altında tutarken Saklı gizemlerin açığa çıkacak Göz kamaştıran sırların bütün o şaşırtıcı bilgisi Bu ve öteki dünyanın. Tüm o sırları idrak edince Son tanesine kadar Evet gerçekten hepsini öğrenince Salacağım seni tekrar Bilinince karanlık sırlar Şükranlarımı sunacağım sana Tuz Büyüsü Kutsuyorum bak tuz seni, öğle zamanı Burada, tam günün ortasında Yerime oturup çevremdeki suya güneşe Bakıyorum başka hiçbir şey düşünmeden. Su ve güneşin yanında tüm ruhumla gerçekten Başka bir şey geçmeyecek aklımdan En gerçek gerçekleri öğrenmek istiyorum Bu arzu bana acı çektiriyor Geleçeği, kaderimi görmek Sonu iyi mi kötü mü bilmek Su ve güneş, cömert olun bana Cain Büyüsü Seni kutsuyorum yüce Cain, sen asla Bulamazsın huzur ve sükunet özgür olmadan Tutsak olduğun güneşten Ellerini çırparak hızla kaçarken Yalvarıyorum sana, kaderimi bileyim Kötüyse değiştir, neyleyim Eğer bu iyiliği yaparsan bana Güneşin azametini suda göreyim Ey Cain, anlat bana ağzınla Neymiş alınyazım söyle bana Eğer bu ricamı yerine getirmezsen Huzur ve mutluluk uğramasın kapına Bunu Diana Büyüsü izleyecek. Un, şarap, tuz ve baldan hilal şeklinde bir kek yapıp fırına verecek ve şunu söyleyeceksiniz: Diana Büyüsü Fırına verdiğim ekmek değil, tuzlanmadı da Şarapla balı da pişirmiyorum Fırınladığım vücut, kan ve ruh Ulu Diana'nın ruhu, vermediği takdirde İstediklerimi ve arzuladıklarımı Huzur ve sükunet bulamasın acıyla kıvranırken Yalvarıyorum kalbimin derinliklerinden! Eğer dileklerimi kabul edersen ey Diana Şerefine bir şölen düzenleyeceğim Masada şarap su gibi akıp gidecek Çılgınlar gibi dans edip zıplayacağız Gerçekten dileklerimi yerine getirirsen Dansların en çılgınını yaparken Işıkları söndürüp özgürce sevişeceğiz Ve böyle yapılacak: tüm erkek ve kadınlar çıplak, sofraya oturulacak. Yemek bitince danslar, şarkılar ve müzik, ve sonra karanlıkta aşk bütün ışıklar sönükken; çünkü onları söndüren Diana'nın ruhudur, bu yüzden ona şükretmek için dans edip müzik yapacaklar. Ve kızı görevini tamamlayıp ölümlüler arasındaki zamanını doldurunca Diana onu geri çağırdı, ve ona özel bir yetenek verdi. Ne zaman çağrılsa, onu çağıranların aşkta kazanmasını sağlayacaktı. Ayrıca, İyi veya kötü niyetle düşmanı kutsamak ya da lanetlemek Ruhlarla konuşmak Eski harabelerde gizli hazineler bulmak Hazine bırakıp ölen papazların ruhlarını büyülemek Rüzgarın sesinden anlamak Suyu şaraba dönüştürmek Kart okumak El balından anlamayı bilmek Hastalıkları tedavi etmek Çirkini güzel yapmak Vahşi yaratıkları evcilleştirmek Bunlardan herhangi birisi gönülden Aradia'nın ruhundan istenirse yerine getirebilecekti. Ve O'nu şöyle çağıracaklardı: Seni ararım, Aradia! Aradia! Aradia! Gece yarısında, ıssızda; elimde su, şarap ve tuzla. Elimde su, şarap ve tuz, bir de uğurum, tılsımım, muskam. Ve kırmızı küçük heybem hep benimle, con dentro, con dentro sale, bir tutam tuzla birlikte. Su ve şarapla kendimi takdis ederim, sadakatle Aradia'dan bir dilek niyaz ederim. Aradia Duası Aradia, benim Araida'm! Sen ki ruhların en kötüsünün kızısın Bir zamanlar cehenneme hükmedip cennetten kovulanın. Seni kızkardeşinden yapmıştı. Ama annen hatasından pişman oldu Birleşeceğin hayırsever olmalıydı Kötü niyetli değil. Aradia senden onun sana olan sevgisi adına diliyorum Sana olan aşkım adına Bu isteğimi kabul etmen için dua ediyorum Eğer yerine getiririrsen, şu üç işaretten Biriyle müjdele bana: Yılanın tıslaması Ateşböceğinin ışıması Kurbağanın sesi Ama eğer dileğimi yerine getirmezsen Gelecekte görmeyesin huzur ve neşe Uzaklarda beni aramak zorunda kalasın Ta ki arzumu kabul edene dek Ancak sonra kendi kaderine dönesin Amin! çeviren: Archiver Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.