perhaps Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2011 Arkadaşlar . sanırım konuyu yanlış yere açtım onun için öncelikle afedersiniz ,ve acil yardım gereken konuma gelince ; Benim, bi insanın düşüncelerini değiştirmem ,o insanı sakinleştirmem ,bana zarar vermesini engellemem gerekiyor . Bu konuyla ilgili enerjiler yollamaklla birşeyler okumuştum ama benim 2 günüm var ve hayatımda yıkıma sebep olaylar yaratacak biriyle karşı karşıyayım. Bana kesin ve çabuk işe yarar çözümler verebilecek yorumlarınızı bekliyorum (özel bi sebepten büyü hariç) Ve acil çözümlerle ilgilide yorumlarda atabilirsiniz çünkü durumum çok vahim .. Her bir yorum için teşekkürler ve saygılar - Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 Not;19 yaşındayım evden kovulabilirim :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dreamy Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 Büyü hariç... Ben sadece büyü olarak birşeyler biliyorum. Hiç yapmadım ama okumuştum sadece... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rulesofdevil Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 Büyü hariç... Ben sadece büyü olarak birşeyler biliyorum. Hiç yapmadım ama okumuştum sadece... Yetenegini Birakmak ıcın Bişeler Yapablrız demı Dreamy Ama Sonradan Pişman olma? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dreamy Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 Yetenegini Birakmak ıcın Bişeler Yapablrız demı Dreamy Ama Sonradan Pişman olma? Pişman olmam çünkü başımda feci ağrılara yol açıyo. Benim bir kuzenim var. Onunda bir psişik yeteneği var. O sadece gözünü kapattığımız anda, eline ne verirsek rengini söyleyebiliyor. Ve dokunduğu kişinin anılarını anlatabiliyor. Fakat onda böyle baş ağrısı yapmıyor. Bende yapması çok garip gibi hissediyorum. Sonuçta oda dokunduğu kişinin anılarını söyleyebliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 Parapsikoloji sitesinde büyü hariç yardım derken nasıl bir yardım istiyorsun? Hukuki mi,psikolojik mi,tıbbi mi? Beyine müdahale için psişik yetenekler kısmında da bişeyler var ama büyü yapmama sebebin sanırım onları yapmana da engel olur.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 Büyü yapmıyorum çünkü büyü geniş bir alan ve bi defa girdiğinde çıkmak o kadar kolay değil. Başımdan bir obsesyon vakamda geçti büyü yaparkende büyük bir enerji yayıyorsunuz bu enerji salınımları tetiklesin istemem bazı şeyleri onu düşünerek yazmıştım büyü hariç kısmını. ama şimdi banada saçma geldi. o büyü hariç kısmını etkili büyülerde bilenler yazsın olarak değiştirmek istiyorum :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 o kişiyle affetme çalışması şeklinde bağlarınızı koparabilirsiniz. Bunun için çok güçlü bir yöntem var. Bir başka yöntemde derin nefes alıp verip, meditasyon konumuna geçip o kişiyi pembe bir enerji bulutuyla sarmanız. Pembe enerji bulutuyla sardığınızda kişi yatışacak ve dinginleşecektir. Bir de bahsettiğim bağları koparma (affetme) meditasyonunu yaparsanız ikinizde birbirinize zarar vermeden bu işi atlatabilirsiniz. Biz bu affetme çalışmasını bilhassa reiki birinci seviyede öğretiyoruz. Böylelikle kişi negatif bağ oluşturduğu insanları affederek dünyevi bağlarını koparabiliyor (ulvi bağlar kalıyor) Haliyle bunu ailenle, arkadaşınla, akrabanla hatta kendinle bile yapabilirsin. Çünkü burada koparılan bağlar göbekte yapılan gereksiz ve dünyevi bağlar. Zaten ulvi bağlar taç çakra ve kalp çakrasından kurulduğuı için akrabayla yapmak sıkıntı yaratmıyor; Öncelikle bir mum ile tütsü yak. Bu panik halinden sıyrıl, zihnini boşalt. Sonra kendini bir sandalyede oturduğunu imajine et. Karşında bir sandalye daha var ve orada o kişi oturuyor. Şimdi ikinizin göbek çevresinde yaptığınız dünyevi bağları gör. Bunlar lif lif ipliksi şekilde birbirinizin göbeği arasında olan bir bağ şeklinde görülüyorlar. (Göremezsende imajine et) Elinde bir mavi kılıç imajine et ve bu mavi kılıçla tek tek tüm lifleri, bağları kopar. Aynı işlemi karşıda oturan kişide mavi bir kılıçla yapsın. Bütün bağları kestiğini tam olarak hissettiğinde ve bunu imajine ettiğinde, kalk bağları topla ve köşede yanan mor bir alev içerisine atarak, bağların nasıl yandığını gör. Sonra sandalyene otur. Karşıdakine içinden hissederek şunları söyle; "Seni affediyorum Senden özür diliyorum Seni seviyorum Seni kutsuyorum" Bunu hissederek üç kere tekrarla. Sonra o kişiyi imajine et. O kişide ayağa kalksın ve sana aynı şeyleri üç kere söylesin. Sonra meditasyonu bitir. Bunu yaptığınız anda o kişiyi tekrar düşünün ve o kişiye karşı hiçbir nefretinizin olmadığını göreceksiniz. eğer kızgınlığınız, nefretiniz devam ediyorsa geçene kadar tekrarlayın. Bu güçlü çalışmayı kime önerdiysem, çok işe yaradı. aynı şekilde bende çok fazla bu çalışmanın gücünü deneyimledim. Bu çalışmanın asıl amacı affetmek ama çalışma sonrası o kişi haksızsa sizden gelip özür diliyor ve ilişkiniz muazzam derecede düzeliyor. VEya kişiyle hiçbir ulvi bağınız yoksa, kişi sadece size hayatta yük oluyorsa ilginç bir şekilde hayatınızdan çıkıyor =) EĞer nefret ettiğiniz biri sürekli hayatınıza giriyorsa, bunun en temel sebebi sizsiniz bunu unutmayın. Çünkü arada ki öfkeye ve kızgınlığa bağlı dünyevi bağlar farkında olmadan o kişiyi hayatınıza çeker ve bu tür bir çalışma yapmaksızın yani affedip o bağları koparmaksızın o kişiden kurtulamazsınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 ben psiball yönmtemiyle babamın eve geç gelmesini sağlamıştım psiballını sana zarar verebilecek olan kişi gönder ve psiballin onun sna zarar vermesini engellesin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 o kişiyle affetme çalışması şeklinde bağlarınızı koparabilirsiniz. Bunun için çok güçlü bir yöntem var. Bir başka yöntemde derin nefes alıp verip, meditasyon konumuna geçip o kişiyi pembe bir enerji bulutuyla sarmanız. Pembe enerji bulutuyla sardığınızda kişi yatışacak ve dinginleşecektir. Bir de bahsettiğim bağları koparma (affetme) meditasyonunu yaparsanız ikinizde birbirinize zarar vermeden bu işi atlatabilirsiniz. Biz bu affetme çalışmasını bilhassa reiki birinci seviyede öğretiyoruz. Böylelikle kişi negatif bağ oluşturduğu insanları affederek dünyevi bağlarını koparabiliyor (ulvi bağlar kalıyor) Haliyle bunu ailenle, arkadaşınla, akrabanla hatta kendinle bile yapabilirsin. Çünkü burada koparılan bağlar göbekte yapılan gereksiz ve dünyevi bağlar. Zaten ulvi bağlar taç çakra ve kalp çakrasından kurulduğuı için akrabayla yapmak sıkıntı yaratmıyor; Öncelikle bir mum ile tütsü yak. Bu panik halinden sıyrıl, zihnini boşalt. Sonra kendini bir sandalyede oturduğunu imajine et. Karşında bir sandalye daha var ve orada o kişi oturuyor. Şimdi ikinizin göbek çevresinde yaptığınız dünyevi bağları gör. Bunlar lif lif ipliksi şekilde birbirinizin göbeği arasında olan bir bağ şeklinde görülüyorlar. (Göremezsende imajine et) Elinde bir mavi kılıç imajine et ve bu mavi kılıçla tek tek tüm lifleri, bağları kopar. Aynı işlemi karşıda oturan kişide mavi bir kılıçla yapsın. Bütün bağları kestiğini tam olarak hissettiğinde ve bunu imajine ettiğinde, kalk bağları topla ve köşede yanan mor bir alev içerisine atarak, bağların nasıl yandığını gör. Sonra sandalyene otur. Karşıdakine içinden hissederek şunları söyle; "Seni affediyorum Senden özür diliyorum Seni seviyorum Seni kutsuyorum" Bunu hissederek üç kere tekrarla. Sonra o kişiyi imajine et. O kişide ayağa kalksın ve sana aynı şeyleri üç kere söylesin. Sonra meditasyonu bitir. Bunu yaptığınız anda o kişiyi tekrar düşünün ve o kişiye karşı hiçbir nefretinizin olmadığını göreceksiniz. eğer kızgınlığınız, nefretiniz devam ediyorsa geçene kadar tekrarlayın. Bu güçlü çalışmayı kime önerdiysem, çok işe yaradı. aynı şekilde bende çok fazla bu çalışmanın gücünü deneyimledim. Bu çalışmanın asıl amacı affetmek ama çalışma sonrası o kişi haksızsa sizden gelip özür diliyor ve ilişkiniz muazzam derecede düzeliyor. VEya kişiyle hiçbir ulvi bağınız yoksa, kişi sadece size hayatta yük oluyorsa ilginç bir şekilde hayatınızdan çıkıyor =) EĞer nefret ettiğiniz biri sürekli hayatınıza giriyorsa, bunun en temel sebebi sizsiniz bunu unutmayın. Çünkü arada ki öfkeye ve kızgınlığa bağlı dünyevi bağlar farkında olmadan o kişiyi hayatınıza çeker ve bu tür bir çalışma yapmaksızın yani affedip o bağları koparmaksızın o kişiden kurtulamazsınız. Teşekkür ederim bunu deneyeceğim ve umarım işe yarar :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 söylediklerinizi yaptım ama hiçbir işe yaramadı lütfen farklı önerisi olan yorum atsın ..:/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CelladKKK Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Gidip konuşmak ve yüzleşmek... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 ilk yaptığım o oldu ama bi işe yaradığını söyleyemem :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Nasıl bir durum ki bu? Konuşmakla halledemiyorsan yapabileceğin bir şey olduğunu sanmıyorum o kişiyi isteği dışında etkilemekten başka. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aikon Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Dostum sanırım arakarne zamanı? :S Nedir bu kadar acil olan acaba merak ettim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Nasıl bir durum ki bu? Konuşmakla halledemiyorsan yapabileceğin bir şey olduğunu sanmıyorum o kişiyi isteği dışında etkilemekten başka. sayın üye konuşmaktan anlamıyor ailemle sorun yaşayacağım belki evden bile atarlar hani o derece :S benimde niyetim onu sakinleştirmek bana olan kızgınlığını geçirmek .. :/ Ve aikon ,keşke derdim karne olsaydı ama bu kızdırdığım (fazlasıyla kızdırdığım) bir arkadaşımla ilgili.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 mesaj ile daha açık anlatırmisin bana sorununu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 söylediklerinizi yaptım ama hiçbir işe yaramadı lütfen farklı önerisi olan yorum atsın ..:/ olay zamanı sadce 2 günüm var demiştiniz, olaydan bu zamana yaklaşık 1 ay geçti. Demek ki çokta acil bir konu değilmiş? Konu hakkında daha fazla ve detaylı, doğru bilgi vermeniz gerekiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 olay zamanı sadce 2 günüm var demiştiniz, olaydan bu zamana yaklaşık 1 ay geçti. Demek ki çokta acil bir konu değilmiş? Konu hakkında daha fazla ve detaylı, doğru bilgi vermeniz gerekiyor. katılıyorum hala evden kovulmadıysan sorun yok yada nevermore halletmiştir oda ayrı mevzu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 olay zamanı sadce 2 günüm var demiştiniz, olaydan bu zamana yaklaşık 1 ay geçti. Demek ki çokta acil bir konu değilmiş? Konu hakkında daha fazla ve detaylı, doğru bilgi vermeniz gerekiyor. evet çok az zamanım vardı ama olaysız bir şekilde atlattım (denediklerim işe yaramasada şansım yaver gitmişti) sonra aynı sorun tekerrür edince yazmak istedim .. Nevermore bir çözüm sundu onu denemekteyim ayrı ayrı ilginiz için teşekkürler ederim .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 bol şans arkadaşım sıkıntın her ne ise 3 buçuk attırıyor sana..darısı başıma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.