LacrimA Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2011 Arkadaşlar yeni üye oldum umarım doğru yere konu açmışımdır.Astım hastasıyım bunu baştan belirteyim.3 gün önce hayatımda geçirdiğim en büyük astım krizini geçirdim evde tek başımaydım köpek gibi nefes alıyordum ölmek üzereydim , ailem eve gelene kadar ilaçlarımı alıp yatağıma uzandım kendimi yormamak için.Sırtüstü yatmıştım tavana baktım lamba sallanıyor bir oraya bir buraya(evde camlar kapalıydı rüzgardan olamaz,depremde olmuyordu,ayrıca yatarken çarpmadımda). yaklaşık 1 saat sonra babam geldi ve lamba hala tepemde sallanıyordu.Ona sordum o da doğruladı.Hastaneye gidip geldiğimizde durmuştu. Hayatımda ilk defa böyle birşey yaşıyorum sizce bu ne olabilir veya neden olabilir ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 Çok güçlü bir şekilde odaklanmış olabilirsin. Telekinezi mümkün mü bilmiyorum ama telekineziyle ilgili okuduğum bir konudan alıntı yapmak istiyorum; "...bazen eşyalar kendiliğinden düşer ya da sallanır.Bunun nedeni yayılan enerji veya istemsiz olarak odaklanmadır.Bizler ya korkarız ya da mantıklı bir sebep ararız..." İstemsiz olarak odaklanmış olabilirsin. Ne kadar doğru bilemiyorum. O konuya bir de sen göz atmalısın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 astım krizi geçirdim biliyorum.öyle pek bişeylere odaklanacak bir durumda olmuyo insan.başka bişeydir bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 astım krizleri çok sık geçiririm ve odaklanmak söz konusu olmuyor öyle bir durumda belki başka bir şeydir öylede gözüküyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LacrimA Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2011 Evet o an ciğerlerimden baska hicbirseye odaklanmamıştım,nefes alamazken lambaya odaklanmam mümkün değil .. :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justice Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2011 Adrenalin patlamasi sonucunda oluşan enerji birikiminin patlamasi olabilir veya geçirdin kriz nedeniyle yalnızca bir hayalden ibarette olabilir ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LacrimA Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 Hayal değil öyle bir krizde insanın gayet aklı basında oluyor . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.