sirius Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2011 Taşların Sihri Ortası delik bir taş bulmak Diana'nın sizi kayırdığına işarettir. Böyle bir şey bulduğunuzda elinize alıp ekli seremoninin kurallarına da dikkat ederek şunları söylemelisiniz: Kutsal Taşa Yakarı Ortası delik bir Taş buldum toprakta Ey Kader! Bin kez teşekkür sana Şu yolda bunu veren Mübarek ruha da; Benim olsun gerçek iyilik Benim olsun iyi talih! Her sabah şafakla kalkar Hoş vadilerde yürüyüşe çıkarım Dağlarda kırlarda dolaşırken Bana gelecek şansı ararım Sedef otu ve mine çiçeği tatlı kokulu Kısmetiyle gelir onu arayanlara Onları göğsümde özenle saklarım Kimse bilmesin diye - gizlidir çünkü Kutsaldır da, ve büyümü yaparım: Ey mine çiçeği! Hep faydalı ol Kutsa bu garip cadıyı Esirge bunu veren periyi Bana gelen Diana'ydı rüyamda Şunları dedi bana: Eğer kötüleri uzak tutmak istiyorsan Sedef otunu ve mine çiçeğini Sakın ayırma yanından Yüce Diana! Sen ki kraliçesisin Dünyanın ve cennetin Ve ateşten yerlerin, evet Korursun bütün bahtsızları Ve hırsızları, katilleri, kadınları Kötü bir hayat sürse de içlerinin Doğası kötü olmayanları Ve sen Diana, yine de biraz Neşe ihsan edersin onlara Seninle başka zaman da yapabilirim büyümü Ama huzur bulamazsın Asla mutlu olamazsın Acı çekersin istediğim şeyi Bana vereceğin ana dek Yuverlak Taş Büyüsü Yuvarlak bir taş bulmak, ister büyük ister küçük olsun, daima iyiye işarettir, fakat asla başkasına verilmemelidir, çünkü taşın yeni sahibi iyi talih bulurken, eskisinin payına bazı felaketler düşer. Yuvarlak taş bulursanız, gözünüzü göklere, cennete doğru kaldırın ve taşı üç kez havaya atıp tutun. Sonra şunları söyleyin: Bana yardım etmeye gelen İyi işaretlerin ruhu Sanırım sana çok ihtiyacım var Kırmızı Gulyabaninin ruhu Madem ki geldin yardım etmeye Ne olur beni terketme Yalvarırım şu taşın içine gir Cebimde taşıyabileyim diye Böylece ne zaman bir şey istersem Seni çağırabileyim keyfimce Hep yanımda kal, gündüz ve gece Birisine borç vermişsem Ve geri ödemiyorsa sana sesleneyim Sen Al Gulyabani işimi halledersin Reddedip dik kafalılık ederse Brié, brié diye haykırarak saldır ona Sızıp uyumuşsa, sars ve uyandır onu Yorganını çek, ödünü patlat Takip et onu köşe bucak Göster gününü brié, brié çığlıklarıyla Göster ki unutmasın sorumluluğunu Başı beladan kurtulmasın ödeyene kadar. Getirsin bana borcunu ertesi gün Ya da yollasın bir şekilde Ey Al Gulyabani umudum sende. Ya da sevgilimle kavga etmişsem İyi şans ruhu yalvarıyorum sana Uykusunda git ona, saçını çek Gecenin içinden yatağıma getir Sabah olup bütün ruhlar gittiğinde Sen benimle kal, taşına dönmeden Onu evine, yatağına bırak, uyusun İzin ver ruh, bu çakıl taşı Senin yeni evin olsun Bundan sonra uy her emrime Sonsuza dek kal cebimde Beraber olalım her mevsimde. Çeviren: Archiver Aradia, Gospel Of The Witches Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.