Lamba Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2011 Arkadaslar Ben Rüya Göremiyorum normalde şimdi bu lucid rüya felan işlerine merak sardımda ben nasıl rüya görebilirim yada rüya görememem lucid rüyayı engellermi galiba kendimi anlatamadım ama yardım ederseniz mutlu olurum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hortlana Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 Öncelikle lusid rüya görebilmeniz için normal bir rüya görmelisiniz normal olarak.Lusid rüya görmek istiyorsanız da normal rüyadayken rüyada oldugunuz farketmelisiniz böylece istediğiniz herşeyi yapabilirsiniz.Örneğin ben en son dün gece lusid rüya yaşadım .11 şiddetinde bir deprem oluşturdum ve az kalsın yer kabuğunun içine düşüyodum.Çok eğlenceliydi:) Rüya görmek istiyorsanız zihninize ne kadar cok anı kazırsanız o kadar cok rüya görebilirsiniz diye düşünüyorum.Aynı şekilde lusid rüyayı sürekli görebilmek için de gördüğünüz rüyaları bir günlüğe yada ufak bir not defterine yazarak bunları hergün okuyabilir ve zihninizi lusid rüyaya hazırlayabilirsiniz.Ben de tam olarak anlatamamadım galiba ama neyse .. Ya aslında bu günlüğe yada not defterine rüya yazma olayı falan ben denemedim .Önceden 2 güne 1 lusid rüya yasardım şimdilerde azaldı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lamba Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 araştırdım şimdi bi dua varmış onu okuyacagım ben ilkten bir rüya göreyimde gerisi gelir teşekkürler yorum için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.