duches Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2011 ya bir rüya gibi bişey gördüm ama rüya olmadığına eminim. Karabasanı herkez bilir. bir gece banada oldu o zamanlar sık sık olurdu ama bu farklı yine karabasan oldu vücudum felç oldu duyabiliyorum görebiliyorum bağırmaya calısıyorum fakat bağramıyorum. İlginç sesler duymaya basladım. sonrada bi kadın kulağıma büyü gibi bişeyler fısıldadıı. ama cidden gerçekten fısıldadıı. snra felçtn kurtuldum. nese gecenlerdede banyodaydm ışık acıktı geceydi kapıda acıktı biri ışığı kapadı annemler falan uyuyor. tık die bi ses geldi ve ışık kapandıı . anneme sordm biz yapmadık uyuyorduk dedi. Bunu biri acıklayabilirmi bana? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duches Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 biri cevap vericekmi bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hortlana Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 Hmm ilginç.. O kulağına fısıldayan kadın tam olarak neler söyledi merak ettim doğrusu.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duches Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 bilmiyorum büyü gibi şeyler ama türkçe diil hangi dil bilmiorm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.