boynuzsuzgeyikler Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2011 Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=pOmyuQfSkxI ............... Alıntı
fairytale Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2011 Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2011 ben meraklı bir insanım bu kadın milleti laftan niye anlamıyor ben bunu dinlememiştim çok hoşuma gitti Alıntı
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 Yazar Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 Ama cidden niye anlamıyor Parça çok güzel gerçekten. Ben de felidae sayesinde dinledim bir kaç hafta önce ve grup sağlam. Oryantal blues sayelerinde ilk defa Türkçe dinledim. Alıntı
I like myself Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 bir de haydar haydarLarı vardır ki... Alıntı
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 Ah olymposun barlarında yıllarca çalmış bi grup . Ne güzeldi ne güzeldi hala yazları oradalar mi Acaba ? Alıntı
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 Yazar Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 Ah olymposun barlarında yıllarca çalmış bi grup . Ne güzeldi ne güzeldi hala yazları oradalar mi Acaba ? Gel al beni gidip bakalım Alıntı
felidae Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2011 Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2011 Çok da severim bu parçayı üsküdar a giderken i de dinlemek lazım oda gayet iyi:D Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.