boynuzsuzgeyikler Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=pOmyuQfSkxI ............... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairytale Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2011 ben meraklı bir insanım bu kadın milleti laftan niye anlamıyor ben bunu dinlememiştim çok hoşuma gitti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 Ama cidden niye anlamıyor Parça çok güzel gerçekten. Ben de felidae sayesinde dinledim bir kaç hafta önce ve grup sağlam. Oryantal blues sayelerinde ilk defa Türkçe dinledim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 bir de haydar haydarLarı vardır ki... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 Ah olymposun barlarında yıllarca çalmış bi grup . Ne güzeldi ne güzeldi hala yazları oradalar mi Acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 Ah olymposun barlarında yıllarca çalmış bi grup . Ne güzeldi ne güzeldi hala yazları oradalar mi Acaba ? Gel al beni gidip bakalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2011 Çok da severim bu parçayı üsküdar a giderken i de dinlemek lazım oda gayet iyi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.