Justice Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2011 Öncelikle Herkeze merhaba Forum da Yeniyim Bu Yüzden Kendmi Hem Tanitiyim Hemde Psi Wheel Video mu Yayınlıyım dedim bu video 5 ay önce çekilmiştir Artık Pyro Dalında kendimi geliştiriyorum. ismim: Alican İstanbulda Yaşıyorum Telekinezi Hakkında olan bilgilerimi Elimden Geldiğince Paylaşmak istiyorm. Herkeze : İyi Forumlar Video Link : 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Suliet Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2011 Çok iyimiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justice Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dreamy Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 Güzel bir video gerçekten güzel olmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DeePower Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 Çok İyi ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justice Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 Teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 ******************** _______________________ Ben geliştirebileceğine inanıyorum sana bu yolda başarılar dostum. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justice Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2011 (düzenlendi) teşekkür ederim cemsit Nisan 6, 2011 Justice tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 çok iyi bu yolda daha çok şey geliştirebilirsin boşver majiyi :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GizayKrmz Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 Tebrık ederım. Çok iyiydi Devamınıda beklıyoruz kendini Gerçekten geliştirebılırsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justice Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2011 çok iyi bu yolda daha çok şey geliştirebilirsin boşver majiyi :D Bencil bu benim 5 ay önceki videom yakında psi ball ve pyrokinezi videoları sitede paylaşıcam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justice Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2011 Tebrık ederım. Çok iyiydi Devamınıda beklıyoruz kendini Gerçekten geliştirebılırsın. Teşekkür ederim dostum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Brutal Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2011 bu videoyu youtube da buldum adam kavanozun içindeki şeyi oynatıyo (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justice Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2011 Sen Burda yapmış olduğun şey benim emeğime saygısızlıktan başka birşey değildir böyle birşey paylaşmak istiyorsan forumda bi konu açmanı öneririm dostum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Brutal Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2011 Sen Burda yapmış olduğun şey benim emeğime saygısızlıktan başka birşey değildir böyle birşey paylaşmak istiyorsan forumda bi konu açmanı öneririm dostum öyle bir niyetim yoktu sadece bir örnek göstermek istemiştim yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Respectt Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2011 Tebrikler dostum iyimiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justice Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Saol Dostum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fallenangell Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Bende deniyorum ama olmuyor... Yardım ederseniz sevinirim ... Bu arada video çok güzelmiş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justice Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Bende deniyorum ama olmuyor... Yardım ederseniz sevinirim ... Bu arada video çok güzelmiş... özeldne yardım ederim yardım gereken konuyu yazarsan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NightWish Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Çok başarılı bir Çalışma Dostum tebrikler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justice Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NightWish Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Yardıma ihtiyacım var telekinezi konulari hakkında pm atsam yardımcı olabilirmisiniz acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justice Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Tabiki neden olmasin dostum . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Seni üzmek istemem ama bu telekinezi değil Bu elinin ısısıyla kağıdı oynatmak. Az önce ben de bunu daha önce hiç denememiş olmama rağmen yaptım ve başardım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lmb33 Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Seni üzmek istemem ama bu telekinezi değil Bu elinin ısısıyla kağıdı oynatmak. Az önce ben de bunu daha önce hiç denememiş olmama rağmen denedim ve başardım. pyrokinezi mi diyorsun ? anlamadım telekinezi olma olasılığı %54 ellerin elektriklenmesi ile olma olasılığı %26 Diğer % 20 diyorum fakat büyük ihtimal telekinezi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.