Jump to content

Isis - Japonya’daki Radyasyonu İyilestirmek Icin Egzersiz (8 Nisan Cuma, 15:00)

sirius

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar aşağıdaki bir kanallık mesajı. Verilen meditatif çalışma gayet basit ve mantıklı. Kanallığa inanabilirsiniz veya inanmayabilirsiniz, bu önemli değil. (gerçekten isis mi dedi bilemiyorum, bence iyi niyet var ve çokta kimin söylediği bu noktada önemli değil) Bence önemli olan madem böyle birşey planlanmış, buna enerjisel ve dua ederek katkı vermek diye düşünüyorum. Bu yüzden burada bunu paylaşmak istedim. =) Şu ana kadar gerek düzenlediğimiz, gerekse düzenlenen toplu meditasyonlardan her zaman için verim aldık ve muhteşem bir sinerjiyle, hoş bir huzur duygusuyla meditasyonlarımız tamamlandı. Haliyle bunu karşılıksız, çıkarsız bir toplu meditasyon olarak görüp uygularsanız Japonya için faydası olacağına inanıyorum.

Isis - Japonya’daki Radyasyonu Iyilestirmek Icin Egzersiz

Rae Chandran

Sevgili Ruh Ailesi,

Bu mesaji Misir’a olan son yolculugum sirasinda Isis’ten aldim. Bu mesaj Japonya’da gerceklesen nukleer durum ile ilgili. Isis radyasyon seviyesini kontrol altina almakta birlikte calisabilecegimiz bir yol onerdi. Bu mesajla bir rezonans hissederseniz, bu sifa islemine katilmalari icin mumkun oldugu kadar cok insana aktarin.

Isis, eger tum gezegende 144,000 ruh radyasyonu iyilestirme veya radyasyon seviyesini insan nufusuna Zarali olmayan seviyeye dusurme niyetini kollektif olarak tasirsa, o zaman radyasyon parcaciklarinin titresim kalibinin degiseceginden soz etti. Bunun gerceklesmesi icin, niyet ettikten sonra 144,000 ruhun hepsinin, 144,000 insanin Dunya Ana’yi ellerinde tuttugunu imgelemeleri ve Dunya Ana’nin isigin parlak altin parcaciklari ile yikandigini imgelemeleri veya bu vizyonu tasimalari gerekiyor. Sonra tum Japonya’yi Dunya Ana’nin ortasinda imgeleyin. Daha sonra Japonya’nin ruhsal rengi olan macenta rengi Dunya Ana’nin ortasindaki Japonya ulkesi uzerine kaplanmali. Sonra su tonu seslendirin - Oh...........................Kieai.....................................Yai.................................. (Dunya Ana iyilesiyor anlamina geliyor). Bu uygulama minimum 20 dakika yapilmali.

Bu buyuk egzersiz icin 8 Nisan 2011 tarihini tasarladik. Japonya zamani ile 10.00 pm’de. Japonya Avrupa’dan 8 saat ileride (Turkiye’den 7 saat ileride). Orta Dogu ve Japonya arasindaki zaman farki 7 saattir. (Turkiye saati ile 8 8 Nisan saat: 15:00 olacak )

Icimdeki Tanri Icindeki Tanriyi Onurlandirir

Rae Chandran

Japonya

(Ceviri: Saffet)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...