Who Oluşturma zamanı: Nisan 5, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 5, 2011 Kız ve Kurt (Red Riding Hood) http://www.beyazperde.com/images/film/5963-afis200.jpg Yönetmen: Catherine Hardwicke Oyuncular: , Amanda Seyfried, Gary Oldman, Billy Burke, Shiloh Fernandez, Max Irons, Virginia Madsen, Lukas Haas, Julie Christie Daggerhorn köyünün insanları onlarca yıl boyunca her dolunayda uluyan canavar kurtadamın iştahını doyurmak için, her ay bir hayvan kurban etmek suretiyle, yapmış oldukları tedirginlik verici ateşkesi sürdürmüşlerdir. Fakat bir kan kırmızı dolunay gecesinde, kurt, kuralları değiştirerek bir köylünün canını alır. Kurban, güzel bir genç kadın olan Valerie’nin (Amanda Seyfried) ablasıdır. Valerie kısa süre önce anne ve babasının onu kasabanın en zengin ailesinin oğlu olan Henry (Max Irons) ile evlendirmek istediğini öğrenir. Fakat genç kız bütün hayatı boyunca sevdiği fakir oduncu Peter’dan (Shiloh Fernandez) başka biriyle beraber olmak istememektedir. Birbirlerinden ayrılmak istemeyen çift beraberce kaçmayı planlar ama dehşet verici bir anda kurt her şeyi değiştirir. İntikam ateşiyle yanan köy halkı canavarı sonsuza dek ortadan kaldırması için ünlü kurtadam avcısı Peder Solomon’ı (Gary Oldman) Daggerhorn’a çağırır. Ne var ki, Solomon’ın gelişi sadece daha çok kargaşaya neden olacaktır… 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 bu film iyiydi harbi ya bu tarz filmleri seviyorum bu yönetmen alacakaranlıgın yonetmenı degılmı lan fılm baslarken direk dedım alacakaranlık vari bişi galıba dıye çok fena yapmıs hatunda ck guzel ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 2. gelir gelir. moon beraber gidek sen manitan ben ölöşkölöm ahhaha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.