burchynn Oluşturma zamanı: Nisan 5, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 5, 2011 Öncelikle iyi akşamlar dilemek istiyorum. Şimdi geçen gün yaşadığım olayı anlatacağım. Arkadaşım yanımda uyuyordu yorgundu. Bense uyanması için fiziksel yöntemler değilde düşünce gücü kullanmayı deniyordum hani ya tutarsa falan diye . Gözlerimi kapattım omzuna dokunup içimden adını defalarca geçirdim, yüzünü gözlerimin önüne getirdim. Daha sonra birden kapının açılıp babasının içeri girdiğini gördüm ama gerçek olmadığını biliyorum. Arkadaşım uyandı, tabi hemen değil kendiliğinden bi yarım saat sonra. Sana rüyamı anlatmak istiyorum dedi ve rüyasında babasının ona ziyarete geldiğinden bahsetti. Sizce bu tam olarak ne? 6. his mi telepati mi bunu da sormak istedim size.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aikon Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 Telepatiyle kurup sonra düşüncelerini etkilemiş olabilirsin.6.his değildir herhalde.Bende bilmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 Bugün deneyimler konusunda oldukça yüksek paylaşım oldu zannediyorum gayette hoş oldu aktif kişileri görmek sevindirici . Deneyimine gelince "lucid" olarak yorumlamak istiyorum. Okuduklarımdan anladığım kadarıyla lanse etmeye çalışdım doğrumudur diğer üyelerin yorumlarıyla daha net anlaşılır olacakdır . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burchynn Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 Bana da bir arkadaşım şakayla karışık aynı inseption filmindeki gibi olmuş dedi. İzlemedim filmi yanlış yazmış da olabilirim. Beynine girip düşüncelerini etkilemek ve onu görmesini sağlamaktan falan bahsetti.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 Evet filmin içeri olarak arkadaşın doğru filmi örnek göstermiş ."inception" bir harfden zarar gelmez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sgaby Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2011 ne yani simdi arkadasının rüyasınamı hakim oldun anlayamadım O.o Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rufus7 Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 ne yani simdi arkadasının rüyasınamı hakim oldun anlayamadım O.o haaayır hakim olmamış sadece telepati yolu ile rüyasına girmiş, onun gördüklerini görmüş.. diye anladım ben ama ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mewtwo Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 ben eski sevgilime yapıyordum aynı seyi böylece seni unutup unutmadığını anlamak cok kolay oluyor ve unutmadıysa mutlaka rüyalara dayanamayıp geri dönüyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burchynn Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 haaayır hakim olmamış sadece telepati yolu ile rüyasına girmiş, onun gördüklerini görmüş.. diye anladım ben ama ? evet bende bir bakıma onu kastettim ama telepati mi başka birşey mi onu da bilmek istedim @mewtwo benim yanımda yatıyordu uzaktan da yapmadım gerçi denemedim de bunu bir nevi enerji yollayıp uyandıkmak için denemiştim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sgaby Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 haaayır hakim olmamış sadece telepati yolu ile rüyasına girmiş, onun gördüklerini görmüş.. diye anladım ben ama ? hmm iimiş bu ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aikon Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2011 Evet filmin içeri olarak arkadaşın doğru filmi örnek göstermiş ."inception" bir harfden zarar gelmez İnşepsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.