lmb33 Oluşturma zamanı: Nisan 6, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 6, 2011 denemelere 2-3 gün ara verip o gün astral hakkında hiç bi şey düşünmesem uykumda çıkma olasılığım artarmı ? ters psikoloji olayı hani zormalımıyorum arkadaş çıkmazsan çıkma falan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mewtwo Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2011 mantıklı tavsiyem zihnini tamamen bosalttığına emin ol lucid astral seyehatin bir yansımasıdır lucidde düşündüklerin eğer cok öteye gitmezsen zihninde olup biter ama astralde kaçarın yok cünkü psişik perde kalkar ve her düşüncen enerji yoğunluğu yapar ve yüklenirsen maddeleşme başlar,bence astral vücuda geçebilmekten cok geçince ne yapacağın önemlidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lmb33 Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2011 lucidi küçük yaşlardan beri istemsiz yapıyorum rüyada olmanın bilinci değilmiydi ? eğer oysa 5 geceden 3 ünde yaşadığım bi olay Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mewtwo Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2011 zaten genelde kücük yaslarda yapılması kolaydır ben 9 yasıma kadar istediğimde yapabiliyordum bayağıda ileri derecedeydi bir olay var adını anımsayamadım hayalgücünün sınırsızlığını belirtiyor ben o evreye gelmiştim ama sonra bazı nedenleden köreldi neyse sadece bir tavsiyeydi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.