fortuneteller Oluşturma zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 7, 2007 Herşey Yeterli Olsun -Seni ayakta tutmaya yetecek kadar güzelliklerle dolu bir yasam sürmeni diliyorum.. -Aydınlık bir bakış açısına sahip olmana yetecek kadar güneş diliyorum. -Güneşi daha çok sevmene yetecek kadar yağmur diliyorum. -Ruhunu canlı tutmaya yetecek kadar mutluluk diliyorum. -Yaşamdaki en küçük zevklerin daha büyükmüş gibi algılanmasına yetecek kadar acı diliyorum.. -İsteklerini tatmin etmeye yetecek kadar kazanç diliyorum. -Sahip olduğun her şeyi takdir etmene yetecek kadar kayıp diliyorum. -Son 'Elveda'yı atlatmana yetecek kadar 'Merhaba' diliyorum. [/color] 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 çok güzel bir paylaşım olmuş bu da.sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 emegine sağlık guzelmıs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fortuneteller Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 beğenmenıze sevındım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 bende cok begendim bu tur paylasimlarinin devamini bekliyorum dostum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ate HAta Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2007 cok güselmis (: yetinmeyi bilmeli..aborjinler bile söylemis Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2007 herzaman,ki gibi güzel olmus. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fortuneteller Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2007 ben de cok begenırım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bona Fides Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2007 Güzel bir paylaşım.Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boggyhillocks Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 hoş bir paylaşım olmuş, teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 güzel..tşk ler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.